Josep Maria Gelabert substituirà transitòriament Medina al front d’Arinsal-Pal

El Consell d’Administració de la societat EMAP SAU, després de la sessió ordinària celebrada aquesta tarda, ha informat al personal fix de les estacions d’Arinsal – Pal, que Miquel Medina Villuendas deixarà la Direcció General i el seu lloc al Consell d’Administració d’EMAP SAU el proper dia 15 d’abril.

El President del Consell d’Administració, David Baró, ha agraït a Miquel Medina el seu esforç i el seu compromís amb l’empresa durant aquests darrers 12 anys.

Medina ha agraït al Comú de la Massana la confiança rebuda durant aquests anys al capdavant del que ha estat un “projecte apassionant”, al temps que ha agraït a tot el personal el seu recolzament i la seva professionalitat.

Les dues parts van acordar, de mutu acord, la finalització del contracte a principis de mandat, amb l’objectiu de finalitzar un cicle i iniciar una nova etapa.

Durant un període de transició i a l’espera d’incorporar un nou gestor, es farà càrrec de les funcions de direcció Josep Maria Gelabert, fins ara responsable d’actius de la societat. Gelabert ja va ocupar el càrrec de director general de les estacions d’esquí d’Arinsal – Pal.

Durant la reunió informativa amb el personal fix, el President del Consell d’Administració també ha compartit els reptes de futur de la societat EMAP SAU.

Entre ells destaquen la realització del pla de viabilitat financera de la societat, la reestructuració del deute, l’optimització del quadre de gestió, les accions necessàries per aconseguir l’entrada de capital privat a la societat així com la professionalització del Consell d’Administració.

També s’ha informat sobre les accions que s’estan treballant en aquests moments per tal de generar nous ingressos i alhora continuar contenint la despesa, amb l’objectiu de millorar el resultat de la societat.

Text: EMAP

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *