Jordi Torres no descarta fer una reunió de poble per exposar la situació de la parròquia

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, ha assistit aquest migdia a Cope AD Ràdio on ha indicat que podrien fer una trobada informativa amb els encampadans per posar-los al dia del funcionament del poble. “Des de la corporació local no descartem fer una reunió de poble per exposar als ciutadans la situació en la que es troba la parròquia”, sobretot, per exposar com estan les finances i les dificultats que hi ha per a fer noves inversions.

Torres ha dit que la reunió “ens servirà per conèixer les opinions dels ciutadans i prendre nota del que ens diguin”. En el cas que hi hagi molta discòrdia entre els encampadans el cònsol menor no ha descartat la via del referèndum.

Jordi Torres ha reconegut la situació econòmica és complicada. Però ha subratllat que a finals d’aquest any caldrà que des del Comú “decidim si continuem amb un pressupost de mínims o apostem en inversions”.

Text i foto: Comú d’Encamp

3 comentaris

  1. Que tal Dolors Arnau o trio lalala, com portem el departament de cultura i social? Esta bé això de posar merda al teu Superior quan és ell qui us paga per no fotre res!

  2. Estaria bé que fos cert. La situació d’Encamp està arribant a uns extrems desoladors.

    Esperem que s’informi a la població com és degut sobre l’esdeveniment, és a dir, que es faci ressò de la reunió per tal que la gent no sàpiga a últim moment o ja tard que es durà a terme.

    A més de reincentivació, el poble necessita respostes.

  3. El cònsol menor podria explicar a la reunió de poble com l’anterior equip comunal com va deixar el Comú. També podria aprofitar explicar com és donen autoritzacions d’edificació als Cortals d’Encamp sense complir la normativa.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES