Jonathan Garcia i Rianna Nelson proclamats guanyadors de la Beast de l’Spartan Race a Encamp

Una de les curses de l'Andorra Spartan Trifecta 2024 (Comú d'Encamp)
Una de les curses de l’Andorra Spartan Trifecta 2024 (Comú d’Encamp)

L’Spartan Encamp-Andorra proclama el francès Jonathan Garcia i l’espanyola Rianna Nelson guanyadors en la prova Beast, després de córrer 21 km i superar un total de 30 obstacles en només 03:01:58 i 03:28:23 respectivament. Patrick Laqueche (Espanya) i Marcos Garcia (Espanya), en categoria masculina, i Jessica Velasco (Espanya) i Maud Desouter (Bèlgica), en femenina, han completat el podi de la prova dels 21 km. 

En la Ultra, la prova més dura de 50 km i un total de 60 obstacles, ha vist com a vencedors l’italià Luca Pescollderungg amb un temps de només 6:23:29, seguit de l’espanyol Israel Ferrero (7:00:04) i del peruà Francis Fernández (7:18:33). Pel que fa a la categoria femenina, les corredores continuen en el transcurs de la cursa en el moment de publicar aquest article. 

Es poden consultar tots els resultats aquíEl centre d’Encamp ha estat, durant tota la jornada, un bullici de gent constant. La zona de sortida, al costat del Parc de l’Ossa, i la zona d’arribada a l’aparcament de Sant Miquel s’han omplert de corredors, acompanyants i curiosos que no s’han volgut perdre aquest gran esdeveniment esportiu. A més, els establiments de restauració d’Encamp que han volgut participar de l’esdeveniment, han pogut col·locar paradetes a la zona del village, a l’avinguda Joan Martí, el que ha portat una gran afluència de gent durant el migdia i des d’on també es podia veure i animar als corredors. 

L’entrega de premis de la categoria Beast ha tingut lloc aquest migdia de dissabte a la plaça de Sant Miquel, amb la presència de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, el conseller d’Esports, Finances i Reactivació Econòmica, Nino Marot, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. Aquesta tarda, a les 19 hores, hi havia prevista l’entrega de premis de la categoria Ultra i Sprint (5 km i 20 obstacles) de dissabte. 
 
La competició continua aquesta tarda i demà diumenge al matí amb la prova Super (10 km i 25 obstacles) i la resta de la Sprint.

[do_widget id=category-posts-pro-64]