Inscripcions per a la Prova Oficial de Batxillerat del sistema andorrà del 26 de gener al 24 de febrer

La realització de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller. Poden accedir a la convocatòria ordinària de la POB els alumnes de segon curs inscrits al batxillerat del sistema educatiu andorrà, en la modalitat cursada, i els candidats lliures que s’hagin presentat prèviament als exàmens organitzats per l’Escola Andorrana de batxillerat. Aquests candidats han de fer la inscripció en el període comprès entre el dia 26 de gener al 24 de febrer, ambdues dates incloses, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern.

Les proves de la POB es desenvoluparan del 15 al 23 de maig segons les diferents modalitats de batxillerat. S’estructuren en tres blocs formats per un conjunt d’exàmens en funció del batxillerat cursat. El bloc 1 correspon als exàmens de llengua, els blocs 2 i 3 corresponen als exàmens de les assignatures específiques de cada modalitat de batxillerat. Pel que fa al bloc 3, el candidat tria un dels dos exàmens proposats.

Per formalitzar la inscripció els candidats hauran de complementar la sol·licitud d’inscripció (J1T003) i adjuntar-hi una fotocòpia del passaport o d’un document oficial d’identitat per a les persones no andorranes; i una fotocòpia compulsada del títol equivalent al graduat en segona ensenyança del sistema educatiu andorrà per als candidats que l’han obtingut en altres sistemes educatius diferents de l’andorrà. Els candidats lliures hauran de presentar una fotocòpia del comprovant lliurat pel Servei de Tràmits conforme el candidat s’ha inscrit als exàmens de batxillerat per a candidats lliures de l’Escola Andorrana de batxillerat. Tots els candidats hauran de fer efectiu el pagament de 20 euros com a quota de dret d’exàmens. El pagament d’aquesta quota dóna dret al candidat a presentar-se a una única convocatòria.

Tots els exàmens tindran lloc al Centre de Formació Professional, situat a la carretera d’Os de Civís, s/n, a Aixovall, AD600 Sant Julià de Lòria.

 

El període d’inscripció pels exàmens de batxillerat per a candidats lliures del sistema educatiu andorrà serà del 26 de gener al 24 de febrer

Els exàmens oficials de batxillerat (BAT) per a candidats lliures s’adrecen a tota persona, que estigui en possessió del títol de graduat en segona ensenyança del sistema educatiu andorrà o títol equivalent reconegut pel ministeri encarregat de l’educació legalment establerta al país (andorrana o resident), i a les persones andorranes no residents i majors de 18 anys. Excepcionalment, poden presentar-se a les proves les persones de 17 anys sempre que compleixin els 18 anys abans del 31 de desembre de l’any natural en curs.

Els candidats interessats en presentar-se a les proves del BAT s’hauran d’inscriure en el període comprès entre el dia 26 de gener al 24 de febrer del 2017, ambdues dates incloses, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern. Els exàmens del BAT es desenvoluparan del 24 al 28 del mes d’abril segons la modalitat de batxillerat escollida.
Per formalitzar la inscripció els candidats hauran de complementar la sol·licitud específica (J1T001) per a les proves de batxillerat per a candidats lliures i presentar una fotocòpia compulsada del graduat en segona ensenyança del sistema educatiu andorrà o del títol equivalent reconegut pel Govern d’Andorra. Per a les persones no andorranes, una fotocòpia compulsada del passaport o d’un document d’identitat oficial. Tots els candidats hauran de fer efectiva la inscripció de 10 euros per assignatura.

Tots els exàmens es faran a l’Escola Andorrana de batxillerat situada al carrer Tossalet i Vinyals, 33-45, de la Margineda, AD500 Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *