Iniciativa Publicitària demana més implicació dels comerciants del Pas en la campanya de promoció de primavera

L’associació Iniciativa Publicitària ha fet una demanda perquè els comerciants del Pas de la Casa s’impliquin més amb la campanya de promoció turística del Govern per a la primavera. Segons el president de l’associació, actualment hi ha prop d’una cinquantena d’inscrits del Pas de la Casa, però l’objectiu és arribar al centenar perquè el poble quedi verdaderament integrat en la promoció.

La propera campanya de promoció turística impulsada pel Ministeri de Turisme per a la primavera, tindrà lloc a partir del darrer cap de setmana d’abril, coincidint amb el pont de l’1 de maig. La principal novetat d’aquesta edició d’Alguna cosa es mou a Andorra, serà la celebració d’un sorteig diari de 6.000 euros entre tots els clients que hagin fet compres superiors a 30 euros. Per a poder realitzar aquesta acció eren necessaris un mínim de 300 establiments adherits, i sembla ser que ja n’hi hauria prop de 400 inscrits, tot i que són xifres provisionals.

La implicació al Pas de la Casa, però, no està sent l’esperada, i el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, ha alertat a l’associació Iniciativa Publicitària, que s’encarrega de comunicar amb tots els establiments del poble. El president de l’associació, Jean Jaques Carrié, ha demanat als comerciants que s’adhereixin a la iniciativa, ja que assegura que és ‘una idea molt bona’ i que no suposa cap esforç per als establiments, i en canvi sí que representa un gran atractiu per als clients.

Un dels problemes que ha detectat Carrié per aconseguir la implicació dels comerciants del Pas de la Casa és que sovint quan reben informació en català, com que la majoria d’ells parlen francès o portuguès, no es miren prou el que els arriba en una altra llengua. Aquí és on intervé l’associació, que procura traduir tots la informació perquè arribi a tothom.

D’altra banda, però, a partir de la Setmana Santa hi ha diversos establiments, sobretot restaurants, del Pas de la Casa, que tanquen les seves portes en finalitzar la temporada, i que per això no participaran. Tot i així, restaran oberts entre 250 i 300 establiments, i per això Carrié s’ha marcat l’objectiu d’aconseguir que s’adhereixin a la campanya un centenar de comerços.

Carrié considera molt important que el Pas de la Casa quedi integrat en la campanya nacional, perquè opina que és la manera d’afavorir la comunicació amb la resta del país, que els visitants del Pas vagin a visitar també altres parròquies d’Andorra, i viceversa. A més, recorda que els comerciants del Pas sovint es queixen perquè no es fan accions promocionals o perquè queden de banda de la resta d’Andorra, i ‘després quan es fa alguna cosa sembla que no estan motivats’.

Tot i així, recorda que si en total hi ha prop de 400 inscrits, i d’aquests, 50 són del Pas de la Casa, ‘la proporció no és dolenta’. Ara ha demanat al Ministeri que els doni alguns dies més per poder animar a més gent a implicar-se amb Alguna cosa es mou a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *