Indra vol establir una seu corporativa a Andorra

La companyia tecnològica Indra ha manifestat al Govern la voluntat d’establir una seu corporativa a Andorra. Una delegació de l’empresa, encapçalada pel director d’Administracions Públiques i Sanitat Global, Lorenzo Canales, i el Director Territorial, Jordi Marín, s’ha reunit aquest divendres amb el cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. L’interès d’Indra és que la futura delegació a Andorra serveixi per abordar projectes tecnològics i de governança tant en el sector públic com en el privat.

Els representants de la companyia, que cotitza al selectiu Ibex-35 de la borsa espanyola, han valorat les noves possibilitats que brinda el projecte d’obertura econòmica i la proactivitat que ha demostrat el Govern per fer fructificar la col·laboració. A partir d’aquest compromís, la intenció de la multinacional espanyola és aconseguir nous projectes tecnològics.

El cap de Govern, per la seva banda, considera que l’interès d’Indra evidencia que Andorra té potencial per captar inversió estrangera i, especialment, empreses que aportin alt valor afegit i posin les bases per desenvolupar nous sectors d’activitat. Igualment s’ha referit a que Indra és una companyia de referència en la prestació de serveis per a múltiples sectors entre els que ha citat les telecomunicacions, energia i indústria, serveis financers, administració pública, sanitat o transport.

Indra és una companyia global de tecnologia, innovació i talent, líder en solucions i serveis d’alt valor afegit, que opera en 118 països i compta amb més de 36.000 professionals a nivell mundial. Les vendes del grup el 2011 van ascendir als 2.688 milions d’euros. Indra és la segona companyia europea al seu sector per inversió en I+D, amb prop de 500 milions d’euros en els darrers tres anys.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *