Indignació: la moda que vindrà

Tots sabem que a Andorra les coses bones i dolentes arriben sempre més tard que a casa dels nostres veïns i el dia que els indignats d’aquest país surtin al carrer, ni la plaça del Poble, ni la plaça de la Sindicatura, ni els voltants del nou Consell tindran suficient espai per acollir-los a tots. Cada vegada el desencís és més patent, a les empreses, al carrer, a les empreses públiques i a les parapúbliques. Per tot arreu la gent està tipa d’aguantar les injustícies que els polítics ens dediquen al poble pla.

La crisi es nota encara que no ho vulguin reconèixer i acceptar. Cal recaptar diners d’on sigui, o bé apujant les cotitzacions a la CASS, que ja se’n parla, o sortint al carrer amb el talonari i posar multes a tort i a dret sense tenir en compte les necessitats dels ciutadans, que moltes vegades només és de cinc minuts.

Hi ha coses més greus que es poden multar i en canvi les autoritats giren la vista per fer veure que no les veuen. L’altre dia vaig anar a darrera d’una furgoneta vermella d’una casa de calefaccions. La matricula comença per C9— i en lloc de portar l’obligatòria placa amb AND al darrera, porta un altre adhesiu amb les sigles SJL. No sé si aquest país existeix però la falta és flagrant i cada dia es passeja com si res, passa davant dels urbans (o haig de dir agents de circulació) i ni se la miren.

A l’avinguda Prat de la Creu hi ha un cotxe C3 de color carbassa que es passeja des de fa més d’un any amb la placa francesa. La llei no diu que es podrà tenir un vehicle amb placa estrangera només durant tres mesos? Si és així, com és que se’l deixa circular? No seria millor fer complir la llei i fer que el vehicle portés la placa andorrana? Segurament alguna casa de vehicles faria una venda més i uns persona menys es quedaria sense feina.

Per què no posen fil a l’agulla i acaben amb les diferències en lloc de mirar com poden fotre a la gent que té necessitats de medicaments per tota la vida i en lloc de pagar-li el 100%, ara només li paguen el 90%? Què faran quan ells es trobin en aquestes situacions? Ja ho dic al principi, a la plaça del Poble i voltants no hi haurà prou espai per acollir tots els indignats, que cada dia som més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *