Horòscop per a divendres 30 de març


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tota associació o negoci en conjunt amb una altra persona et portarà bons guanys econòmics, posa atenció a aquestes proposicions relacionades amb compra o venda. Les inversions estan ben expectades sempre que prenguis les precaucions legals necessàries.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Cerca la bona sort ara que les estrelles t’uneixen a germans i excel·lents amics, la teva paraula tindrà molt poder de persuasió. Un assumpte legal et podria estar traient la son però només perquè tu ho permets ja que sortiràs victoriós de tot problema.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Avui tindràs brillants i genials idees, el valor i la determinació estan amb tu, gent influent et donen la mà perquè puguis tirar endavant en qualsevol empresa o negoci. En l’amor, no et faltarà companyia si és que et trobes sol i és molt possible un compromís.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Venus corona ara la casa teva de les associacions per la qual cosa matrimoni unions estan molt bé expectades, és molt possible que algú completament diferent a tu cridi la teva atenció. Mercuri posarà aquesta nota especial fent que resultis molt convincent.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
L’opinió que tenen els altres sobre tu és important i moltes vegades deixes enrere els teus desitjos per quedar bé amb els altres. Compartir qui tu ets és necessari, sobretot compartir-lo amb els éssers que estimes et valora encara més i et farà molt de bé.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tot coneixement per expandir les teves destreses en la teva professió o carrera, és de molt valor per al teu futur. Dedica part del teu temps lliure per fer alguna cosa que mai t’havies atrevit fer, alguna cosa diferent al que usualment fas.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Aprofita que la sort esta del teu costat i contacta a aquestes persones claus que puguin donar-te una oportunitat en això que has buscat per tant de temps. És molt important durant aquests dies tenir cura de menjar coses dolces que puguin augmentar el teu pes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

L’amor et dóna poder per lluitar i vèncer tot, els ulls del món estan sobre tu, el teu encant, la teva sensualitat, el teu atractiu i intel·ligència seran motius d’enveja. Llar, família i fills prenen gran importància, no donaràs un pas sense abans consultar-ho.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’energia planetària et beneficia en els diners i en l’amor, per als solters l’amor seriós i profund es farà una realitat ara. A la teva salut hauràs de treballar, tracta de treballar una mica més en tenir cura de la mateixa, fes cas a lo que et diu el metge.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Valora’t, la teva excel·lent tasca en el treball et porta reconeixement, per altra banda, la família pot ser el teu gran mal de cap, compleix amb les teves obligacions. Vigila molt de prop la teva salut i al primer símptoma de malestar que tinguis no te auto receptis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El teu interès pels estudis de l’ocult podria convertir-se en una obsessió, no t’allunyis d’aquells que necessiten de la teva ajuda. Al teu costat no faltarà qui et serveixi de mestre espiritual i també és possible que siguis tu el que jugui aquest paper en la vida d’altres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Res serà com esperes, però tot i així tingues fe en tot d’alguna manera et convé, rebràs ofertes de treball una mica temptadores, però has de assegurar-te que és el millor per a tu. L’amor et farà feliç, atrauràs a persones desconegudes fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *