Horòscop per a divendres 27 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

El teu acompliment laboral et portarà a escalar de posició en els últims dies, planificaràs una festa per celebrar aquest nou triomf professional. Seran molts els que et facilitaran la seva ajuda i cooperació, un gran canvi s’aproxima a la teva vida personal.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et sentiràs molt animat a assolir els teus objectius, Venus a la teva casa onze mou allò que semblava estar estancat, segueix endavant amb tot projecte que tinguis en ment. Mercuri exalta la teva creativitat. Tindràs que enfrontar coses passades.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Acaben les amargors en l’amor, arriba al final una relació que et portava més penes que alegries, et sentiràs alleujat d’aquesta càrrega tan pesada que portaves. Ara és hora de celebrar per tot el negatiu que s’allunya de la teva vida, muda’t, vés de vacances.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Elabora en la teva ment aquelles idees que puguin ajudar-te a millorar una major estabilitat econòmica. Fes un petit pla d’acció i comença a executar-lo, comença amb el més simple i vas augmentant paulatinament, fins trobar el teu equilibri.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estàs ficat en una guerra d’interessos, no dubtis ni un instant en què guanyaràs ets el guanyador, sortiràs victoriós en aquest assumpta. Has assumit els compromisos i les obligacions que et pertanyen, ara no tinguis por i accepta-ho amb dignitat i maduresa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Viu la teva vida en plenitud, canvia el que sigui necessari i posa-li fi a aquests temors que t’han estat pertorbant fa temps, tens la capacitat per aconseguir-ho. No t’enceguis davant la idea de conèixer experiències noves i inspiradores, passaràs per un canvi.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sabràs prendre la decisió correcta a l’hora de definir aquest assumpte que tant et preocupa i que alhora et portarà a assolir noves metes. Amors vells toquen a la teva porta amb bones intencions, si estàs solter i interessat a recordar moments inoblidables. Gaudeix!


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Re capacita sobre el que t’està passant en aquests moments en la teva vida, obre’t, fes un compromís amb tu perquè canviïs d’actitud. Esforça’t, tu mereixes donar-te una nova oportunitat i veuràs que hi resideix l’harmonia, i la pau que busques.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estaràs més atent a les teves atencions personals i físiques, et trobes en una etapa de transformacions, on la teva imatge cobrarà més força i atracció. Despertaràs en el transcurs del dia més admiració de l’acostumat, estaràs optimista amb tu mateix.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La teva vida personal s’ha espatllat a causa de problemes concernents a la família, Neptú et fa més compassiu i cooperador amb ells. Assegura’t que les persones que ajudes amb el teu temps, el teu esforç realment ho necessiten i s’ho mereixin.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tota decisió que emboliqui diners l’ has de estudiar bé abans de fer o signar qualsevol document, no tot el que t’ofereixin és bo per tu. Per tant és millor ser diplomàtic posposar els teus plans fins que consultis amb els experts o una persona de tota confiança.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Cerca el propòsit de la teva vida perquè surtis endavant, les desil·lusions del passat han deixat les seves petjades i ara sota les influències dels planetes tot sortirà a la superfície. Les estrelles t’ estimulen a conèixer més sobre temes religiosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *