Horòscop per a divendres 20 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

 Et desfàs de tota escombraries mental i obres la teva ment a noves idees o conceptes, descobriràs una nova persona en tu. Sortiran a la superfície aspectes de la teva personalitat que desconeixies, seràs el primer sorprès al comprovar la teva energia.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Avui els viatges seran assumptes importants, tindràs alts i baixos en les teves actituds amb els diners donat que has fet una inversió important, però que a la llarga et repercutirà amb beneficis molt interessants, i poder posar fi a mals moments viscuts.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Procura no discutir per qüestions de principis o política, serà temps d’ energies gastades inútilment, tracta de relacionar-te amb el cor. Evita el contacte excessiu amb el públic i les situacions conflictives ja que la teva imatge podria resultar mal parada.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Respecta l’autoritat mèdica i segueix els consells encara que la teva salut llueixi millor del que vegis, un cop més, per fi trenques cadenes i t’atreveixes a ser tu mateix. S’imposa lluir-te amb tot el esplendor i grandesa en cada cosa que diguis o facis en el dia d’avui.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has d’atendre de prop les teves finances, no les deixis per cap motiu, els diners comencen a circular en el teu mitjà, però igual els gastaràs d’altra banda, fes un pressupost que s’ajusti als teves ingressos actuals. Presta una mica d’atenció a la teva salut.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

T’estàs exigint massa en el teu treball i això et porta a perdre les perspectives del que et convé, la teva bona voluntat i els desitjos de triomfar seran la combinació a la teva vida per aconseguir els teus èxits. Escolta a els que comparteixen la vida amb tu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Coses rares passen al teu voltant, sigues pacient i presta atenció a la teva veu interior, deixa’t guiar per la teva intuïció que en aquests moments està una mica alterada. Comunica la teva veritat amb amor, ja que avui estaràs una mica agressiu.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Passaran coses en la teva vida que t’impactaran, alguna cosa canvia o passa inesperadament i això et portarà a canviar radicalment ara que els astres guien el rumb de la teva vida. L’estudi de l’ocult et crida l’atenció, fes recerca i aprofundeix en el tema.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Ara tens l’autoritat per decidir com vols que sigui la teva vida, però has d’aplicar major saviesa en allò que sigui favorable per a les teves finances. Escolta amb atenció les opinions d’altres i no t’ofusquis a perdre el teu temps en el que res t’ofereix.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

 L’evolució de la Lluna sobre el teu signe et fa estar inquiet i nerviós, et sents poc valorat i el que és pitjor no tens ganes de fer res. Has de superar aquest sot no miris tant enrere pensa una mica més positiu, totes les coses s’aniran arreglant a poc a poc.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una mica de disciplina t’ajudarà a tirar endavant les coses en què t’has compromès i que et resulten dures. Millora la teva vida sentimental i és possible que trobis una persona amb la qual congeniar immediatament, no siguis tant desconfiat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Potser t’obsessiones pels problemes presents veient més dificultats de les que realment existeixen, pren les coses amb calma i les resoldràs d’una vegada per totes. Els teus sentiments estaran nostàlgics i amb raó, no has oblidat a una persona molt important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *