Horòscop per a divendres 13 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Res serà com esperes en aquests moments, però tot i així tingues fe en tot, d’alguna manera et convé, rebràs ofertes de treball una mica temptadores, però has de assegurar-te que és el millor per a tu. L’amor et farà feliç, gaudiràs de bona companyia.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Cerca la bona sort ara que les estrelles t’uneixen a germans i excel·lents amics, la teva paraula tindrà molt poder de persuasió, si estàs a les de competir, segur que guanyaràs el primer lloc. Un assumpte legal et podria estar traient la son però només perquè tu ho permets.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En aquests dies és molt probable que pateixis alguns mals de cap si no expresses degudament la teva agressivitat o pràctiques algun tipus d’esport. És possible que estiguis sota influència planetària i per això t’esperen uns dies molt intensos i angoixants.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Espera canvis importants en el terreny financer, has de tenir paciència si veus que les coses no succeeixen com tu esperes. Aquest serà per a tu un període d’ajustaments amb la presència directa de Plutó a la teva casa onze, és molt possible un canvi de treball.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estaràs ara més transparent, brillant amb la llum de la veritat encara que alguns es vegin afectats, es trenca tota relació sentimental d’aparença per donar pas a una altra basada en el respecte. Aquell que busca aprofitar-se de tu s’enfronta a la seva derrota.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tot canvia al teu favor i recuperes la confiança en tu mateix, el trist es torna alegre i el que estava paralitzat o estancat en la teva vida camina, l’energia planetària porta cap a tu guanys i adquisicions. És un bon moment per embellir la teva llar i la teva persona.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Avui tindràs brillants i genials idees, el valor i la determinació estan amb tu, gent influent et donen la mà perquè puguis tirar endavant en qualsevol empresa o negoci. En l’amor, no et faltarà companyia si és que et trobes sol i fins és molt possible un compromís.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els astres afecten la teva relació amb les parelles joves, potser els estiguis exigint massa i has de ser més tolerant i comprensiu. En l’amor cuida’t exageradament ja que tot triangle o relació oculta sortirà a la llum. Val la pena que facis un examen de consciència.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Veuràs la teva sensibilitat molt accentuada i has d’advertir els que t’envolten que pots comportar-te de forma esquerpa. Has estat més ocupat amb la teva salut amb el teu estat físic i anímic en general del que és habitual en tu, controla millor els nervis.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La teva dedicació exagerada cap a algú molt proper a tu et portarà a sentir-te frustrat i això es reflectirà en la teva salut, s’imposa reajustar la teva vida quan més aviat millor. Comparteix les teves idees, coopera amb els altres però assegura’t d’establir un equilibri.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Valora les coses positives en poc temps aquestes aniran a més i arribaran a materialitzar-se. Amb la teva parella li has de prestar més atenció als sentiments que a les paraules si no és així sempre hauran baralles o malentesos. Bon moment per cuidar-te.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pren decisions importants pel que fa al futur de la teva família, estaràs avui en control i podràs canviar tot allò que no t’agradi o que et molesti. Tu tens una molt bona imaginació i se’t farà fàcil crear les condicions necessàries per sentir-te a gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *