Horòscop per a diumenge 22 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Que les vibracions planetàries et donin l’oportunitat de lluitar o gaudir d’aquesta o aquella situació. Serà un dia que en caminar faràs camí i el més important és que et deixis portar per la intuïció, ja que la tindràs molt sensitiva i t’ajudarà a resoldre problemes.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

A nivell econòmic en aquests dies no presenta moltes complicacions només si s’arrisca o s’especula pots presentar alguna pèrdua de diners. En el nivell amorós o sentimental s’ha de anar amb compte ja que la situació no és del tot favorable, tingues cura.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si fas el viatge que tens pautat pot resultar molt positiu, en general podríem dir que l’esforç que fas donarà bons fruits. És un dia on l’únic important serà extremar la precaució a l’hora de gastar diners, res tindrà sentit si no tens al teu costat als teus.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Bon clima i tranquil·litat, la que existeix en aquests dies, es un moment molt òptim i fruit de això és la quantitat d’ofertes que et poden arribar a ploure en aquests dies. S’activa la part laboral fins a un punt que puguis posar en marxa projectes nous.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Seran destacables les ànsies de destacar-te en algun camp, no passar tan desapercebut, fer-se notar és una arma de doble tall, que pot fer-te en alguns moments més mal que bé. A nivell laborar tindràs l’oportunitat de fer canvis molt importants.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El pla econòmic és excel·lent, ja que tens la sort com aliada i es pot aliar més, fins i tot en jocs d’atzar o travesses de manera que si jugues et pot somriure la sort. A nivell sentimental és probable que tinguis algunes alegria que t’ impulsi a una relació nova.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si vas amb un pla previst és possible que no tingui efecte, hauries de sentir l’espontaneïtat, les coses poden funcionar millor. Bon dia per divertir-se amb la família, sobretot per passar-ho feliç amb ells, el dia és òptim per passejar i gaudir de la festa.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

L’economia és important per a tu en aquests moments i la facilitat que tindràs per donar-li la volta. En el treball et poden fer alguna proposta per millorar la teva economia, de tota manera ho hauries de pensar perquè seria una pèrdua de temps.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pensar massa en tu, et pot portar problemes i és que tens aspectes que inciten a l’egoisme a mirar només per a tu, sense importar molt els altres ni tan sols als més propers. Sense cap dubte ha d’influir molt positivament en el teu entorn sentimental.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Hi aura uns dies que poden ser importants perquè pararàs l’activitat mental i física, et recuperaràs de l’esforç del temps que portes. Recàrregues més que cap altre signe les piles per a una bona temporada, però el relaxament només ha de ser mental.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

És probable que alguna amistat no t’arribi a entendre i et doni dificultats, és important aquests dies des del punt de vista sentimental concentrar-se bé. Perquè existeix la probabilitat que coneguis una persona que mai haguessis imaginat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha molts projectes personals i el més important, sabràs transmetre a la gent seguretat i confiança. Es un dia en el qual si et dediques a l’art et resultarà inspirador i podràs treure temes impressionants que faran que la teva expressivitat interna aflori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *