Horòscop per a diumenge 15 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Accepta la realitat i no malgastis la teva energia, procura no oblidar els detalls importants. Malgrat els desenganys amorosos tornaràs a enamorar-te, no tindràs el menor temor a lliurar el teu cor al ser estimat, aquesta vegada encertaràs amb la decisió.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Posa’t en forma, l’energia de Plutó emfatitza en tu els desitjos de mantenir-te saludable tant a nivell físic com mental. S’imposa un regeneració completa en la teva manera de alimentar-te, no segueixis deixant per després, i fes-ho ja, o pots tenir problemes.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Avui estaràs valent, i atrevit, ningú no podrà obstaculitzar les teves metes, les teves amistats et declararan el rei o la reina de l’amistat ja que seràs el que es presti per organitzar activitats. Hi ha alguna cosa que vas deixar pendent i que ara torna amb força.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
De segur avui és un dia en què hauràs de posar en practica la paciència, persones una mica difícils i controvertits estaran al teu voltant. Tu ets un ésser molt intel·ligent i prendràs decisions que et portaran a l’èxit, sabràs com defensar-ho i obtenir la victòria.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La confusió i l’ indecisió poden fer estralls en la teva vida almenys que decideixis guiar-te per la teva intuïció i buscar consells en persones espirituals. Estaràs una mica maldestre en qüestions pràctiques però en canvi molt inspirat per l’art o per a la música.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els teus amics et busquen, la teva popularitat creix i no tindràs temps per a tots, tanta vida social pot apropar-te a noves trobades amoroses. Proporcionar-te alguna activitat urbana, un club social, pot estar sota els efectes de conciliar dies d’alegria.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

El teu poder personal i magnetisme t’ajudaran a aconseguir miracles en l’amor i en la vida professional, si el que busques és harmonia emocional l’obtindràs en els braços del teu ésser estimat. No t’esveris i agafat el tema en calma i sense preses.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

L’evolució de la Lluna sobre el teu signe et fa estar inquiet i nerviós, et sents poc valorat i el que és pitjor no tens ganes de fer res. Has de superar aquest sot no miris tant enrere pensa una mica més positiu, totes les coses s’aniran arreglant a poc a poc.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindràs necessitat d’aprofundir més en tu. És possible que tinguis més ingressos que de costum, potser sigui a causa d’un augment de sou que ja portes temps esperant i que malgrat la crisi, tant mereixes. Presenta als teus caps aquest nou projecte.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Avui t’obsessionaràs pels problemes presents veient més dificultats de les que realment existeixen, pren les coses amb calma i les resoldràs d’una vegada per totes. Els teus sentiments estaran nostàlgics i amb raó. A nivell econòmic hauràs de fer algun esforç.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots obtenir un èxit o un reconeixement a els teus interessos i aspiracions, moltes idees i projectes vindran a la teva ment treballa’ls molt bé ja que sortiran coses molt positives. Les qüestions de diners seran molt importants en aquests dies, període favorable.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estàs travessant un moment molt important en la teva vida, encara que amb algun conflicte, estigues a l’aguait no baixis la guàrdia en cap moment, problemes de tipus econòmic. Un suport inesperat o un canvi d’estratègia podrien resultar molt favorables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *