Horòscop per a diumenge 8 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens un amic molt pendent de tu, considera això: podria aquesta persona ser una part important del teu futur? Què tan bé el coneixes? Respectes tu a aquesta persona de la manera que hauries de fer-ho? Si les respostes a aquestes preguntes són positives, endavant!


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

T’estàs enamorant sobtadament d’un vell amic. Això pot fer-te sentir confós i una mica espantat, ja que mai havies mirat a aquesta persona amb aquests ulls. No obstant això, probablement aquesta persona et correspon, així que no ho descartis.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Avui és el dia per que el foc cremi fortament, també és un dia per apagar-lo. Descobriràs que la fortalesa apareixerà a mesura que et coneguis i centris en tu mateix en comptes d’intentar aventurar-te cap a l’exterior. Això és veritat amb les teves relacions.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindràs una possibilitat de guanyar una mica de diners extra, potser treballant després d’hora. Això, però, podria interferir amb un esdeveniment social al qual et vas comprometre assistir, i podria desil·lusionar als teus amics i familiars que estimes.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has de tenir amb compte amb els excessos no és el moment adequat per abusar del menjar o d’hores de somni ja que podries caure malalt. A la feina, possibilitat d’aconseguir una relació intensa i apassionada, pots arribar un ascens o reconeixement.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 En les teves iniciatives no tinguis molts dubtes ja que en aquest període contaràs amb l’èxit de la teva part el que ajudarà a fer més sòlida la teva vida. Corres el perill d’arribar a estar massa absorbit i perdre el temps i energia en inútils compromisos.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Un nou amor apareix en la teva vida, podràs deixar enrere mals moments. Pots comprovar que el teu cos protesta si no li dediques la mateixa atenció que als teus propòsits, dóna’t un respir que en la tornada de la cantonades estan fent cua les oportunitats.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Encara que sempre creus que t’esclavitzen en aquest cas és la teva pròpia rebel·lia la que et pot trair. Intenta ser càlid amb la teva família ells són persones molt sensibles que l’únic que necessiten i et demanen a crits és que comparteixis amb ells.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Avui el dia serà molt lluït que sabràs organitzar perfectament tots els teus assumptes professionals i econòmics, les teves relacions afectives milloraran molt notablement. Viuràs moments de gran intensitat inoblidable, sentiràs un gran suport de la persona que estimes.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindràs un munt d’idees i projectes però no et quedis esperant que els teus vinguin a buscar-te, pren l’ iniciativa i envolta’t de gent interessant, procura sortir més i ser comunicatiu. Pren el sol, malgrat les pluges, avui serà solejat, augmentarà el teu estat d’ànim.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La teva vida íntima o personal s’emfatitza, molts seran el d’aquest signe que s’inclinen ara a establir-se en una relació sòlida i estable. Sorgeixen canvis en el teu aspecte moral o religiós que t’ajudaran a veure un altre costat més pràctic.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tornaràs a sentir com les responsabilitats t’obliguen a realitzar actes en contra de la teva voluntat. Val la pena seguir lluitant ja que estàs llaurant el teu destí, comences a viure una petita passió amb la persona estimada, procura ser més tolerant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *