Horòscop per a dissabte 14 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Segueix el teu camí de la manera com fins avui ho has anat conduint, tens l’adversitat d’un costat, però aquesta no arribarà a tu, perquè tens el Creador del teu costat acompanyant en tots els teus passos, seguiràs fent el bé, això constitueix part de la teva vida.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

És preferible que es calmin els ànims, per aquesta situació violenta que vas tenir i que va causar aquest acalorament amb algú de la família. Et donaràs compte dels errors que has comès darrerament i que t’han portat a prendre decisions que t’han complicat l’existència.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 

Al teu voltant hi ha un molt bon ambient que fan que les coses funcionin millor del previst, hi ha raons per creure que tot el que facis durant el dia d’avui et sortirà bé. Anticipar-te a l’acció suposa un gran compromís que poques vegades sols fer.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindràs més oportunitats en l’amor, si tens una relació la teva parella es complementarà més, creant un vincle emocional fort i inseparable. Fas memòria i corregeixes conductes que no t’ afavorien per a res,tant en lo personal com en el laboral.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estaràs preparat per no gastar més del que tens, tens pendent afegir un pla d’austeritat a la teva vida. Aprèn a gaudir del que tens, la felicitat resideix en els petits detalls de la vida, amb l’amor sincer que reps dels teus familiars i el compartir amb ells.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

T’emboliques en un ambient de molta tranquil•litat i molta pau espiritual, bona economia i millora en el treball. Pel que fa a la teva salut podries baixar una mica les defenses orgàniques, però no t’alarmis és possible que no sigui més que un refredat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Has apostat fidelment per tu, intenta iniciar alguns objectius que tenies previstos, ara tens davant teu moltes oportunitats de replantejar la teva vida. En l’amor algú té les intensió d’unir-se a tu tota la vida, cosa que et donarà una mica de por.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Arribes al final d’algunes preocupacions econòmiques i laborals, que et feien no estar del tot feliç, tingues la seguretat que les coses milloraran de forma sostenible. Has d’aprofitar avui per organitzar-te i posar-te al dia amb els teus assumptes pendents.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Viuràs un romanç bastant apassionat, però tot no serà color de rosa, ja que hi ha moltes pressions de l’entorn familiar d’aquesta persona, que fan que no vegin amb bons ulls la teva relació amb ella, aquest és en un moment una mica confús de la teva vida.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Viu a plenitud les belles coses que t’ofereix la vida, estima, deixa’t estimar, ajuda als altres, construeix un univers que et permeti expressar les coses que sents dins del teu cor, uneix-te amb persones que tinguin els mateixos interessos i comparteixin idees.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindràs reconeixements per les teves aspiracions i els èxits, arriben moltes idees i projectes a la teva ment, treballa’ls perquè sortiran coses molt positives. Les qüestions de diners seran molt favorables, s’imposa un període molt important per l’expansió.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Demà serà un altre dia, un altre nou començar una nova oportunitat t’estarà esperant. No permetis que res et tregui del teu control, si et sents aclaparat o amb molt de pes a les teves espatlles el millor és relaxar-te, escoltar música del teu gust donar-te un bany i meditar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *