Horòscop per a dissabte 14 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Potser estiguis exigint massa a l’altre, has d’aprendre a ser més tolerant i comprensiu amb les persones, família i amics que t’envolten. En l’amor cuida’t minuciosament, perquè si segueixes tenint una relació extra a la teva parella, et podria complicar la vida.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Venceràs reptes i guanyaràs batalles, la teva visió i sentit profètic augmenten, es podria dir que has tornat a descobrir, allò que pressenties, serà una realitat. Bon moment per buscar la llum en el teu interior i gaudir de moments amb més pau.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Rebràs reconeixement per la teva feina i els teus talents, encara que la situació en general no és la millor se’t presentaran ofertes i oportunitats per augmentar els teus ingressos. Estàs en uns moments de renaixement personal, aprofita i fes canvis.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El teu interès pels estudis de l’ocult podria convertir-se en una obsessió, no t’allunyis d’aquells que necessiten de la teva ajuda. Al teu costat no faltarà qui et serveixi de mestre espiritual com també és possible que siguis tu el que jugui aquest paper.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
S’emfatitza el romanç i la creativitat per a tu, ara tot ho saps i tot ho pots, estaràs pràcticament intocable davant l’adversitat i els mals moments, un nou conegut et dóna l’ajuda que necessites per tirar endavant en un projecte que et portarà molt d’èxit.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El inesperat es farà present en la teva vida i gaudiràs de totes aquestes experiències que fa temps estàs esperant, tot es materialitza i prens les rendes de la teva vida donant una dosis d’aire nou a tot el que te a veure amb els teus sentiments i vida espiritual.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Posa en clar els teus deures i obligacions que et corresponen a casa, o en el treball, perquè altres no s’atreveixin a donar-te treballs addicionals als teus. Problemes de la teva infantesa reapareixen en la teva vida, afectant-te amb pensaments negatius.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Separa temps per a tu i tingues cura de la teva salut, assegura’t que allò que ingereixes sigui natural pur i saludable al teu organisme, els teus pensaments tenen poder. Elimina tota preocupació de la teva ment, omple’t de pensaments positius.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Avui amb la teva autoestima en alça, serà un avantatge a l’hora de progressar en la teva feina, els teus caps saben distingir i apreciar el teu treball. Progressen decisions importants en relació al teu futur, la prosperitat toca la teva porta i romandrà temps.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estaràs ara més transparent, brillant amb la llum de la veritat encara que alguns es vegin afectats, es trenca tota relació sentimental d’aparença per donar pas a una basada en el l’amor. Aquell que busca aprofitar-se de tu s’enfronta a la seva derrota.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et desfàs de tota escombraria mental i obres la teva ment a noves idees o conceptes, descobriràs una nova persona en tu. Sortiran a la superfície aspectes de la teva personalitat que desconeixies, Plutó directe a la casa dotze activa la teva part oculta i misteriosa.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Es barreja tot lo relacionat al treball i l’amor, ara amb Júpiter a la teva casa quinta, posa més de tu per millorar les relacions personals, especialment amb els nens. En realitat totes les teves relacions pateixen un canvi, et correspon vetllar-les, que sigui per bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *