Horòscop per a dimecres 4 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Accepta la realitat i no malgastis la teva energia, procura no oblidar els detalls importants. És un període favorable per a la teva salut tindràs energia i ganes de fer coses et sentiràs bé i podràs millorar el teu estat físic i anímic, tindràs iniciatives.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La confusió i la indecisió poden fer estralls en la teva vida, almenys que decideixis guiar-te per la teva intuïció i buscar consells en persones espirituals. Estaràs una mica maldestre en qüestions pràctiques però en canvi molt inspirat per l’art.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

És un moment molt bo per a la teva salut i el teu estat d’ànim, tindràs uns dies apropiats per gaudir de la pau de la llar o per posar pau en els conflictes familiars, recorda que pots superar els excessius condicionaments de la família. Estàs gaudint d’un bon moment.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Avui tindràs un dia amb facilitat per a les teves aspiracions, en l’amor hauran moments en que tinguis els teus sentiments a flor de pell, controla ja que pot ser que algú s’aprofiti del moment. Estigues vigilant, però no perdis el teu encant personal.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estaràs molt actiu i ple d’energia i et preocuparàs menys de la teva salut, és possible que t’ agradi fer algun esport, tindràs molt interès en el tema econòmic i en els interessos materials compartits amb altres persones fins i tot la teva parella.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Període molt favorable per a les relacions amoroses i de parella, són dies propicis per airejar-te en tota classe d’ambients. Temps per les relacions amb els teus familiars la comunicació i els desplaçament, desitjos de discutir temes de tot tipus.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Ha arribat el moment d’or per imposar una nova filosofia de vida, reconeixeràs el que estaves donant a canvi de res. La bona sort et brinda una sorpresa en l’àmbit econòmic per alleugerir la càrrega que se’t pot presentar en el dia d’avui mitjançant la llar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els excessos amb els diners i el descontrol de la teva economia poden posar-te en algun compromís encara que només sigui momentani. Qualitat de vida és el que estàs perseguint, deixa actituds que no et porten a dur a terme les metes que t’has proposat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És possible que et convidin a festes congressos o una simple trobada amb amics, encara que amb el sexe oposat et serà difícil entendre’t. Si tens menors al teu càrrec aquests estaran nerviosos i irritats procura no perdre la calma, mira de entendre’ls.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Avui estaràs valent , arriscat i atrevit, ningú no podrà obstaculitzar les teves metes, les teves amistats et declararan el rei o la reina de l’amistat ja que seràs el que es presti per organitzar activitats. Hi ha alguna cosa que vas deixar pendent i que ara torna.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Deixa l’orgull per un altre moment i atén els compromisos que has agafat d’una forma o una altra. Estàs passant una etapa embolicada en certes fantasies, de manera que les estrelles t’aconsellen tornar a la realitat, en cas contrari perdràs molta creativitat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Serà una setmana de molt moviment intel·lectual, però no oblidis deixar descansar al teu cervell , recorda’t d’aquests mals de cap que sols tenir no fos cas que s’accentuïn, malgrat tenen a veure amb l’estrès has d’estar mes relaxat i gaudir de moments de pau espiritual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *