Horòscop per a dimecres 18 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hauràs de lluitar amb un clima d’inquietuds i opinions que existeixen a nivell sentimental de part de la teva família i la de la teva parella, hauràs de moure’t amb prudència a nivell que no hagi discòrdies. Avui prova sort en els jocs de loteria, és possible guanyar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

T’inclinaràs a buscar la companyia de persones espirituals, generoses i caritatives, el període que estàs vivint actualment és per a tu de moltes experiències a nivell personal i espiritual. Més atenció a les teves premonicions. Avui estaràs molt nostàlgic.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tot allò que es relacioni amb la teva llar o la teva família, comença avui el que et servirà d’inspiració per crear, canviar, decorar i posar el teu toc especial a tot. Bon període per canviar de lloc, fer-te d’una nova casa o fer arranjaments en la que tens.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tu tens molts atributs pels que et deuen respectar i admirar, dóna l’oportunitat a altres de que et coneguin millor. Vigila les teves despeses molt de prop ja que podries excedir deixant-te portar per les coses summament costoses, ja n’hi ha prou d’aparentar el que no ets.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Seran molts els que es sorprendran de la teva gran independència i iniciativa. Transformació és la clau de la teva vida. T’alliberes de vells hàbits, seguiràs ferm en el que creus que és el correcte per a tu, tindràs guerra de part de molta gent negativa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Talent i creativitat et sobren per dur a terme allò que tens en ment, destacat en això que més t’agrada fer, et trobes com imant atraient l’amor, la sort i la prosperitat a la teva vida. Tens tota la llibertat del món per actuar i prendre les teves decisions.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Trobaràs la solució a els problemes, posaràs pau i amor davant la discòrdia, la teva gran intuïció et permetrà comprendre-ho tot abans de passar a l’acció i poder resoldre els problemes existents. T’ interessa tot allò que li dona llibertat a la teva imaginació.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Comença un període en el qual brillaràs aconseguint que tota l’atenció es concentri en tu. Bon cicle per donar inici a millors coses en la teva vida, un nou amor, una nova llar, un nou treball tot et convé, el Totpoderós t’omple d’energia per les teves metes.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Entrada de diners de forma inesperada, ara podràs sortir d’uns petits deutes que tenies pendents, lo misteriós s’apodera de tu i t’embolcalla en la recerca i l’estudi de l’espiritualitat i l’ocult. Període excel•lent per harmonitzar i fer una neteja interior.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La vida en comunitat et regala l’oportunitat d’estar més a prop amb la gent, compartir més amb elles, saber com se senten, quines són les seves inquietuds i somnis, aquestes experiències et canviaran la vida d’una manera que mai ho havies imaginat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els dubtes es dissipen, el cel s’aclareix i vences a aquells que tracten de fer-te mal, la teva gran voluntat i les teves bones obres seran recompensades amb energia positiva per tu, analitza i aprofundeix en les teves fites, contínua deixant persones conflictives.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva recompensa es donarà aviat si compleixes amb les responsabilitats que tens pendents, molta feina i nous projectes és el que està ara en l’agenda per a tu, has de complir primer amb les teves obligacions i no tirar-te la feina d’un altre sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *