Horòscop per a dimecres 11 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

No tinguis por al fracàs, estàs en bon moment per llançar-te en noves experiències però evita comprometre’t fins que estiguis ben segur del terreny que trepitges. Confia en la teva intuïció però analitza bé les coses, tindràs èxit en la gestió.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Rebràs reconeixements per la teva feina, la teva professionalitat salta a la vista, encara que la situació no és la millor, ofertes i oportunitats se’t presenten i s’incrementaran els teus ingressos. Contínua endavant i no permetis que els problemes t’aclaparin.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Elimina de la teva vida manies i complexos, coses que vas fer o vas dir sense intenció de fer mal a ningú et causa un problema que et porta a posar en clar la situació hi a oferir excuses. Treu-li el millor profit al moment present, diverteix-te mes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Es presenten unes oportunitats de trobar parella si és que estàs a la recerca d’aquesta, algú que diu ser el teu amic podria trair-te, per el que manté els teus plans en secret. Defineix bé allò que desitges i visualitza el que vols aconseguir de la vida.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Avui ves a la recerca de diferents alternatives per tirar endavant aquest projecte que tant t’interessa, l’ intervenció de persones qualificades et serà de gran ajuda tot i que hagis de invertir alguns diners. Tingues la seguretat que no perdràs l’invertit.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Presta atenció als teus assumptes de treball, no donis res per segur, escolta consells, evita les discussions. Si et trobes solter serà un bon dia per conèixer aquesta persona especial. Et retrobaràs amb amics que fa molt de temps que no veus i t’estimen.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Demostra valentament les teves habilitats executives, organitza’t i planifica detalladament tot projecte que tinguis en ment. Milloraràs com mai has fet en el teu medi ambient, les teves decisions donaran llum a nous projectes d’empresa i és valoraran.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

S’imposa que siguis auto disciplinat i ordenat perquè així puguis aprofitar les oportunitats, pren les regnes de la teva vida. No esperis que altres facin per tu el que a tu et correspon fer, posa tot per escrit perquè no tinguis cap mena de dubte a el que has de fer.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els teus plans per al futur es veuran afectats ara que Júpiter es troba retrògrad, estaràs molt generós amb els altres però no exageris. Molts seran els que no et comprenguin. S’imposa que prestis més atenció al que els altres et comuniquen últimament.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tots tenen les seves mirades sobre la teva persona, a causa de la teva personalitat tan definida i als atributs ressaltats que tens, et converteixes en líder i veu cantant en tot al teu voltant. Estàs desbordat de suficients energies per iniciar qualsevol negoci.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Són bons moments per tirar endavant una idea que et faci aconseguir més diners o més èxit social encara que hagis de afrontar alguna complicació. Els germans i familiars t’ influiran molt sobretot si passen per una etapa de necessitat o malaltia.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

S’exalta en el dia d’avui el teu costat creatiu especialment pel que fa a l’amor, tota trobada romàntica serà molt divertida i excitant. Controla aquesta tendència a gastar els diners en coses innecessàries, tot risc que et prenguis en el pla professional promet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *