Horòscop per a dimarts 24 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les coses començaran a succeir com ho esperaves, és molt important no deixar-te impressionar per una careta bonica poden posar-te un parany. Si has sabut aprendre d’experiències passades, no oblidis els mals moments viscuts per ser tant bona fe.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Treballa amb el que tens ara, adaptar-te a la realitat que en aquests moments hi ha, et serà més fàcil que queixar-te sense fer res, revisa les teves finances. Una actitud positiva pot fer que moltes coses bones succeeixin, n’hi ha molts que et volen ajudar.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Els astres es confabulen perquè puguis tenir el camí lliure i tinguis molt pocs obstacles en la recerca del que més desitges, les teves energies et porten a les aventures, als reptes i també a gastar més del que tens. Recorda és millor pagar les deutes primer.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Molts plans i molt per fer, l’esforç que posis ara, et recompensarà més endavant quan es notin els resultats. És important llegir i confirmar qualsevol transacció de negocis viatges o especificacions laborals perquè no se’t passi alguna cosa important.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
El treball se’t farà molt pesat en aquests dies i et sentiràs massa aclaparat, tracta d’arreglar les coses per la via del diàleg o el consens però no pel camí de la força. Si no vols haver de seguir aguantant major pressió, tingues cura i sigues pacífic.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La teva vida domèstica s’emfatitza perquè li trobis solucions als problemes que puguis tenir a la llar i de pas a coses noves que arribaran a enfortir les relacions amb la família. Estableix-te sobre bases fermes i desenvolupa més seguretat en tu mateix.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No et desanimis si les coses no et resulten com les havies planificat. No deixis que res et prengui per sorpresa i prepara’t bé abans de viatjar, identifica bé el teu equipatge i assegura’t de tenir els teus papers en ordre. Pots gaudir d’un viatge inoblidable.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Desprens molta pau, no t’emboliquis en discussions amb persones tossudes i voluntuoses, allunya’t de tota situació tensa i difícil, mantén-te ferm i concentra’t en els teus propòsits o plans per avui, que algú de la teva família tractarà d’alterar sense èxit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Porta’t bé, una cosa que ocultes surt a la llum en el moment menys esperat, pren les coses amb calma ja que no hi ha mal que per bé no vingui. Concentra’t en crear avui un ambient de pau al teu voltant, posa de la teva part per curar una relació malmesa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Mostra’t pacient amb la teva parella i no siguis rancorós, posa de la teva part per acabar amb la falta de comunicació que us esta allunyant i que podria acabar amb la relació. Presta atenció al que l’altra persona digui, diàleg a nivell de sinceritat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Acaben les amargors en l’amor, arriba al seu final una relació que et portava més penes que alegries, et sentiràs alleujat d’una pesada càrrega. Ara és moment de celebrar el negatiu que s’allunya de la teva vida, muda’t, canvia d’ambient.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Sigues més suportable, accepta els teus errors i corregeix-los, no t’entestis a portar-li la contrària a qui té la raó, fes valer els teus drets d’una forma justa i sense pretensions de grandesa només amb la veritat. Mostra’t agraït davant aquells que t’han ajudat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *