Horòscop per a dilluns 9 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aquests dies pots iniciar unes relacions amoroses i socials, també hauràs de solucionar algunes gestions administratives. És un bon moment per demanar un crèdit, concentra les teves energies en el teu treball ja que les coses et comencen a anar millor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Moments favorables per als assumptes professionals així com els viatges i intercanvis de qualsevol tipus, et sentiràs amb molta energia per fer totes les coses. Solucionaràs un assumpte relacionat amb la família o amb el lloc que vius, possibilitat de fer un viatge.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Avui és un dia important en tot el que te a veure hem temes laborals i de negocis, estigues molt atent a les senyals que l’univers t’envia, és en las petites coses a on pots trobar la solució i els canvis que fa molt de temps esperes. Comença la setmana amb il·lusió.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Aquests dies millora en general la teva vida, seguiràs els impulsos del teu cor i faràs les coses perquè t’agraden i per amor. Reorganitza la teva economia ara pots fer-ho intenta treure’t els deutes i viure conforme a la teva realitat, no deixis que els altres n’ abusin.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La teva proverbial parsimònia pot resultar inconvenient en les pròximes hores, tracta de ser més ràpid i veloç i així deixar d’acumular els problemes. Has d’aprofitar aquesta nova etapa d’expansió per assumir alguns riscos i llançar-te a l’aventura. Força!


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Fes que avui sigui un dia especial, gaudeix de la “ Pascua “. Pensa en deixar més hores lliures de lo habitual en el teu dia a dia, no treballis mes hores del compte, no passa res , i la teva parella es sentirà molt feliç de que li dediquis el teu temps.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Període bastant afortunat per a la salut i el teu estat d’ànim, tindràs molta activitat en la teva economia i amb els interessos compartits inclosa la teva parella. Aconsegueix centrar-te en tu mateix en els teus propis desitjos, veuràs les coses mes clares.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et sentiràs traït per un amic, serà millor que pensis en fer neteja i seleccionis els teus amics i companys, tingues cura una mica més del teu entorn familiar i sobretot als teus fills dedica’ls més temps. Controla la teva tensió, modera el consum de sal.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

D’alguna manera et convertiràs en líder o manejar un assumpte comunitari amb autoritat, sabràs contagiar optimisme. A la feina rebràs una notícia que et portarà un canvi favorable, hi haurà un acostament amb la teva parella que feia falta.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És moment d’aprendre una cosa nova que expandeixi el teu intel·lecte. Tens la necessitat de trencar amb la rutina per donar un toc de color a la teva vida que ara mateix és una cosa monòtona i avorrida, busques aprofundir en temes espirituals.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Avui la teva salut es veurà ressentida, no abusis de tot allò que t’afecta l’estómac o l’intestí, és aconsellable que portis una dieta sana i equilibrada. L’energia planetària t’empeny a aconseguir una major estabilitat econòmica i emocional.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva economia tindrà molta importància en aquests dies, hi ha una persona prop teu un company o col·laborador que et crea tensions procura passar una mica d’ells i tot anirà millor. La família t’ajudarà i serà a la llar on més lliure et sentis per expressar-te.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *