Horòscop per a dilluns 16 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

La desesperació és part del fracàs, de manera que hauries de mantenir-te en calma si les coses fins avui no han sortit com tu desitges. Si no t’afanyes l’únic que pots aconseguir és que les coses vagin pitjor i sense les esperances de que puguin millorar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Benestar econòmic i social, el que indica que et somriu la sort financera i podràs acabar de tancar alguns negocis que ja havies començat. Tens tot per triomfar però necessites el suport d’ algú que t’animi i pel que sembla això et costa una mica.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No deixis que els esdeveniments i canvis afectin la teva concentració o el teu balanç emocional, pren-lo tot amb calma i confia en la teva intuïció abans de aventurar-te cap a nous camins. Tingues present que ho pots aconseguir tot amb fe en Déu i en tu mateix.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
En la intimitat la teva parella es sentirà feliç per l’esforç que has posat per complaure-la, les coses poden caminar per si soles sense la necessitat de controlar la situació. La recerca d’estabilitat i seguretat et portarà a aventurar més enllà dels límits.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Les figures importants, els teus amics seran ponts per èxits majors, la teva passió, la teva sensualitat s’enforteix com mai abans, actua amb serenitat i cautela. Presta més atenció a la teva parella, esteu fen un camí cada vegada més lluny l’un de l’altre.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Avui no has tingut la sort del teu costat vindrà una oportunitat més per tenir èxit professional o en la teva recerca de feina no perdis l’esperança ni les il•lusions per un canvi positiu. Espera amb paciència i no actuïs fins a tenir-ho tot ben lligat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La teva família demana més de la teva atenció i amor envers ells, no permetis que el teu treball i les teves ocupacions t’allunyin d’ells, recupera-la! no sigui que perdis l’afecte que ells et tenen. N’hi ha prou de lamentacions el dia serà t productiu.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

És important que facis servir el teu talent per estendre’t cap a l’exterior d’una forma productiva, no permetis que altres et facin culpable, fen-te sentir certes preocupacions en relació amb el futur. No entendràs les intencions dels que es comuniquen amb tu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No necessites posar-te en guàrdia quan altres vulguin estar al teu costat o mostrar el seu amor, és possible que no sàpigues com actuar, necessites el teu espai, però alhora no vols rebutjar l’afecte que els altres et volen oferir, actua amb diplomàcia.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És un dia de realització, de bona salut i d’un millor optimisme, dia de grans realitzacions, sobretot al final de la tarda. Una gran energia i un gran optimisme et porten a viure un romanç, on la persona estimada et correspon de la mateixa manera que et manifestis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Necessitaràs paciència per poder sortir al pas amb alguns obstacles que t’apareixeran, sentiràs el dolor i l’alegria de tots els éssers que es troben en el teu ambient o al teu costat, això reflecteix la gran personalitat que tens i el gran sentit de la teva humanitat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estaràs ocupat amb grans projectes i noves propostes, però recorda que el teu lideratge et fa ser un gran líder, pel que no has de perdre el control, la calma ni les bones maneres. Sents que no estàs donant el millor de tu i això et manté inconforme i de mal humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *