Horòscop per a dilluns 16 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Moltes activitats, viatges, discussions estimulants. Possibilitat d’aconseguir èxit o reconeixement a la feina és possible un augment de sou o un possible ascens, tindràs una visita inesperada d’una amistat antiga o que està molt lluny de casa teva.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Avui la convivència serà més complicada, hauràs de controlar la teva economia, ja que les despeses es poden disparar, tens que busca l’equilibri en tot. Moments importants que no esperes es faran presents en el dia d’avui i solucionaràs temes.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estaràs pletòric i amb ganes de fe coses, hauran fortes tendències afectives i sexuals i interessos per conèixer més sobre aquests temes. També tindràs molt bones relacions i activitats amb els amics o companys, gaudeix del dia d’avui amb els que t’envolten.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Són dies en què tindràs l’oportunitat de trencar amb aquesta dinàmica i mostrar-te com ets, el que millorarà la teva relació amb la família i estabilitzarà una mica la teva relació de parella. Per evitar alguns problemes hauràs d’acceptar canviar els plans.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tot ha anat tan ràpid en aquests dies, que potser ara és el moment de digerir tota aquesta informació i aquests canvis que últimament s’han produït en la teva vida. Començaràs el dia amb certes dosis d’agressivitat, que has de saber controlar i disminuir.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 En l’aspecte amorós entres en una època en què t’exigirà prendre una postura més compromesa, això pot portar-te més d’un maldecap a causa de la teva inseguretat i por, dies inestables amb relació als diners. Tindràs moltes despeses que no tenies previst.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No perdis el teu optimisme quan s’hagi d’enfrontar a una situació complicada perquè un somriure et solucionarà més d’un contratemps. Has d’aprofitar aquests dies, son favorables per a tu, reafirmant-te en les teves qualitats i centrant la teva energia.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

 L’excés de confiança pot portar-te molts problemes i sobretot baralles amb les persones que estan prop de tu o l’allunyament d’altres a les que vols. Aquests dies estaràs de molt mal humor contrariat incòmode amb la teva situació laborar tant fosca.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’amor i els sentiments seran els elements protagonistes dels pròxims dies, compte amb negar la gelosia perquè et complicaran la vida. La prudència i els consells de les persones experimentades seran el vostre millor escut contra la adversitats del moment.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

En aquests dies la teva vida sexual serà molt intensa i apassionada, la viuràs al límit. Els nous projectes cobraran una importància positiva per a tu per arribar als resultats desitjats hauràs de ser més cautelós. Necessites donar curs a la teva energia.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els nous projectes cobraran una importància positiva per a tu per arribar als resultats desitjats hauràs de ser més cautelós. Planifica la setmana ja que tens projectes i assumptes importants que hi tens que fer front en aquests dies. Relaxat una mica!


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Moments importants per a les teves relacions d’amor, busca en el teu interior que és el que sens, és aconsellable que busquis la resposta a això. En aquests dies tindràs dificultats per mostrar la teva tendresa sempre vas de dur i és la teva manera d’evitar sofriment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *