Horòscop per a dijous 5 d’abril


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ignora a aquells que parlen a la teva esquena i et diuen egoista, és temps de deixar de complaure els capricis dels altres i ocupat una mica més dels teus. Gaudeix de la vida i seran ells qui enyorin no tenir una vida més plena i agradable com tu tens.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

S’imposa que controlis tota compulsió de comprar el que menys necessites, busca donar els passos per aconseguir la teva independència en lo personal i el professional. Ara podràs guanyar bons diners ensenyant a altres, tindràs una actitud més plena.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’energia planetària t’empeny a nous assoliments professionals, t’estabilitzes econòmicament i emocionalment, estaràs més fort que mai. T’arrisques ara més que mai en els teus projectes personals i de vida, elements sorprenents es presenten.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Comença a dur a terme els preparatius que tens en ment per fer realitat els projectes d’aquesta setmana, quan més aviat t’avancis, més temps et sobrarà per a la diversió i guanyar-te uns diners extres, si ho saps portar amb cautela tots sortiran guanyant.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Una cosa que donaves per acabada, ara requerirà més atenció de part teva. Fes bon ús de la teva paciència i comença de nou, però amb més amor, determinació i dedicació que abans, els resultats no es faran esperar i gaudiràs del tema.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Posa la teva salut en primer pla, controla l’ansietat que et porta a menjar sense control, bona salut és igual que control emocional, sanes relacions i una vida harmoniosa. Encara que vagis a especialistes si no poses en pràctiques aquests consells de res et servirà.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Vés amb compte amb les qüestions de diners i no et precipitis a l’hora de gastar o de tancar un acord, que no vagis a tenir un disgust, tendència a compartir interessos i afectes, intensitat en els teus sentiments amorosos. Regula les teves emocions i sentiments.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tracta de respectar una mica més les teves hores de son i també les teves hores de menjar en cas contrari reapareixeran els dolors gàstrics, i la veritat és que ho passes d’allò més malament. Tingues cura de la gent que t’envolta en el terreny diversió.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sentiràs que t’has tret un pes de sobre i podràs expandir-te en un munt d’ofertes tant laborals com de relacions que t’estan esperant no pateixis per la teva economia. Aviat s’equilibra i seguirà el rumb que et correspon no siguis tímid i atreveix-te a estimar.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Són dies d’amor i de totes les relacions importants, no seràs indiferent a la passió ni la gelosia, procura qüestionar els sentiments cecs, tindràs alguns mals de cap. Et sentiràs pletòric ple d’energia física, sexual, emocional i tindràs la sort de trobar oportunitats.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

T’agradarà el tracte amb persones, és moment favorable per a les amistats, estaràs molt estimulat mentalment i amb gran desig de conèixer noves idees, tindràs la disposició d’ajudar als altres. Les circumstàncies t’exigiran una major flexibilitat amb els diners.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Visita més als teus pares, les teves obligacions i els teus compromisos t’han privat de demostrar el teu amor. Actualment ells demanden de la teva presència i amor, planifica un espai per ells, et sentiràs que has contribuït a la seva felicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *