Històrica i soferta victòria del MoraBanc Andorra (88-81)

L’equip del Principat ha encadenat per primera vegada quatre victòries des del seu retorn a l’ACB, l’onzena de la temporada (11-9), després de derrotar al Divina Joventut en un partit que, amb empat a 78, s’ha decidit en els últims minuts amb un 10-3 de parcial. David Jelinek el millor dels andorrans amb 21 punts, 23 de valoració.

Després de Barça Lassa, Montakit Fuenlabrada i Reial Madrid, la Penya ha estat la quarta víctima que ha caigut de forma consecutiva en les urpes del MoraBanc Andorra. L’equip de Badalona, en descens, ha estrenat entrenador a la Bombonera però el treball de Carles Durán no ha evitat la novena derrota consecutiva de l’equip català

El partit ha començat amb un Divina Joventut revolucionat, necessitat per les exigències del guió, i amb uns jugadors decidits a demostrar al seu nou entrenador del que són capaços. L’equip de Badalona, mossegant en el rebot ofensiu, ha agafat les primeres diferències en el marcador (10–18) fins que el MoraBanc Andorra ha reaccionat amb un 15-4 de parcial deixant un igualat 25-22 al final del primer quart. Sens dubte, un toc d’atenció per a l’equip de Joan Peñarroya. Amb el pas dels minuts la Penya ha seguit demostrant que no volia renunciar a la victòria (33-34) davant un equip tricolor incòmode en pista i necessitat del seu joc coral. Al descans el MoraBanc Andorra perdia per la mínima (40-41).

En la segona meitat l’equip del Principat, sense poder imposar el seu joc i el seu ritme, jugant a ratxes, ha seguit sofrint a remolc en el marcador davant un rival intens que li posava les coses molt complicades. Quan pitjor ho estava passant el MoraBanc Andorra (50-56), un 17-5 de parcial ha deixat un 67-61 al final del tercer quart. Una diferència per res definitiva davant un Divina Joventut que no s’ha donat per vençut en cap moment com demostra el 78-78 en el tram decisiu del partit. Al final, amb molta feina i paciència, el MoraBanc Andorra ha decantat la balança al seu favor gràcies a un 10-3 de parcial final (88-81). L’ensurt del partit l’ha donat Moussa Diagné que s’ha retirat del parquet en llitera després d’una lletja caiguda. Per sort tot ha quedat en un ensurt

Ara la competició de la Lliga Endesa es para per donar pas a la Copa del Rei i a la segona finestra FIBA. El proper partit del MoraBanc Andorra es disputarà el diumenge 4 de març a les 13:30h a la pista del Iberostar Tenerife en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad