Habitacions infantils unisex

Si  els nens de la casa comparteixen una habitació i necessiteu que tingui un esquema de colors que s’adapti tant a nens com a nenes, aquestes són algunes de les possibles combinacions de colors que podeu utilitzar.

• Els colors suaus: són especials per a habitacions de nadons. En aquest cas haureu d’enfocar-vos en escollir tots els elements de la decoració en tonalitats suaus, tres o quatre per no complicar-vos. A més de crear un espai delicat, els colors pastels afavoreixen que en l’espai hi hagi més llum.

• Verds i blanc: els colors més cítrics queden perfectes en una habitació infantil. La companyia perfecta del verd és el blanc, que aporta lluminositat a l’ambient. 

• Els taronges: són colors molt dinàmics i vibrants. El problema és que poden quedar molt “cridaners” si no es combinen adequadament o si s’utilitza una tonalitat molt forta. El taronja no és convenient per pintar les parets i sí per a mobles i complements.

• Ambient multicolor: crear un espai ple de colors transforma una habitació de descans en una sala per al joc i la diversió. Per això podeu utilitzar molts colors intensos… però és recomanable utilitzar un color neutre, com blanc o blanc trencat per a les parets, i la majoria dels objectes més grans. El color l’aportaran els estampats, quadres, joguines, coixins, catifes, làmpades…

Font: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *