Guy Díaz assoleix el tercer lloc a la JamonBike

Guy Díaz va participar aquest cap de setmana a la JamonBike, a Calamocha, Aragó,  cursa de BTT de 2 etapes juntament amb part de l’equip Scott-Taymory.

La primera etapa consistia en una cursa maratoniana de 125 kms i 2500mde desnivell positiu. Una cursa molt ràpida on va estar controlant els favorits fins el km 50, ja que hi havia Francesc Gironés (company d’equip) escapat en solitari. A partir d’aquell moment Josep Betalu (favorit per la Titan Desert 2016) i Jose luis Gomez Miranda (vencedor de la edició 2015) van atacar als primers ports durs i va marxar amb ells uns 40 kms guardant la 3a posició fins el km 100. Malgrat gestionar forces, va patir els últims 25kms, intentant perdre el mínim de temps possible acabant en 7a posició a 3 minuts del podi.

La segona etapa li convenia més amb una llargada de 65kms. L’objectiu era molt semblant al dia anterior, intentant recuperar el temps perdut per pujar al podi de la general. Van tornar a marxar els mateixos corredors (amb Betalú i Gòmez ) i va poder arribar a meta en 3a posició, recuperant 5 minuts i pujant a la 3a posició al podi absolut de la general.

Les pròximes competicions on participarà el corredor andorrà serà a la Copa Catalana UCI a Barcelona el 23 i 24 d’abril i a la Copa Catalana UCI Vall de Lord el 30 d’abril i 1 de maig.