Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ renova Junta Directiva

La  Junta Directiva del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ va renovar els càrrecs electes per el període 2017-2019.

La entitat cultural fundada l’1 de maig del 1996 continuarà presidida per Tomàs Pires, Vania Novais renova com a vicepresidenta i José Luis Carvalho com a secretari i Director Artístic. El càrrec de tresorer passarà a ser ocupat pel jove Patrick Ferreira i els vocals seran Candida de Barros, Manuel Gonçalves i Cami Medeiros que també té la coordinació del vestuari.

Durant els propers dos anys aquests membres tindran la missió de coordinar la intensa activitat cultural de la col·lectivitat , mantenir la representativitat de la cultura tradicional portuguesa a les Valls d’Andorra i fomentar els intercanvis amb les institucions i entitats andorranes de forma a enriquir l’oferta cultural del Principat.

Un dels objectius de la nova Junta Directiva és entrar a formar part del moviment folklòric portuguès, ostentat per la Federació de Folklore Portuguès, la qual cosa situaria el Principat d’Andorra en el mapa del grups portuguesos federats, integrat per prop de 600 entitats.

Els membres del grup iniciaran la seva activitat el mes de gener amb la tradicional visita del Cant de les Janeiras i tenen prevista la realització del seu Festival de Folklore a finals d’abril, el Mercat Tradicional “O Feirão” a inicis de juliol i les participacions a la Festa de la Diversitat al maig i la Fira d’Andorra la Vella a l’octubre en col·laboració amb el Comú d’Andorra la Vella.

Situat a la Carretera de la Comella, 10 d’Andorra la Vella, la Seu Social és un punt de trobada de la cultura tradicional portuguesa al Principat oberta a tothom que vulgui iniciar-se a la dansa i la musica tradicional

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*