Grandvalira preveu vendre 15.000 forfets durant el cap de setmana llarg de la Puríssima

grandvalira2Grandvalira calcula que durant aquests dies de cap de setmana llarg de la Puríssima vendrà uns 15.000 forfets. La majoria dels visitants a les pistes són de proximitat: sobretot catalans. També hi ha molt esquiador d´altres parts d’Espanya ja que hi ha força estacions del país veí que encara no han obert.

Grandvalira ha iniciat una temporada d´hivern prometedora. Des del domini esquiable es calcula que vendran uns 1,5 milions de forfets, una xifra similar a la de l´hivern passat.

De moment, aquest dissabte dia de la Constitució van vendre uns 5.000 dies d´esquí i des del camp de neu es calcula que des d’ahir fins al dilluns la xifra total serà de 15.000. La majoria dels turistes són catalans i d’altres parts d’Espanya on hi ha poques estacions obertes, però també ha pujat força el públic francès.

En aquests moments Grandvalira té oberts 60 quilòmetres de pistes i es pot esquiar a cinc dels sectors: Encamp, Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter. El domini esquiable creu que a partir de demà estarà habilitat l’enllaç per pista entre Soldeu i Grau Roig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *