Grandvalira preveu obrir fins a 160 quilòmetres esquiables per al pont de Reis

Grandvalira ha informat aquest dimarts que preveu obrir fins a 160 quilòmetres esquiables de cara al pont de Reis. Segons han informat des del domini, es compta amb 88 pistes obertes, 61 remuntadors en funcionament, i tots els sectors connectats. A més, Grandvalira calcula que durant el darrer cap de setmana d’aquestes festes es registrarà una afluència mitjana d’uns 16.000 esquiadors diaris.

El proper pont de Reis s’espera que sigui positiu per als dominis esquiables del país, i és que segons ha informat Grandvalira, les nevades de diumenge i dilluns han deixat al voltant de quatre centímetres de neu nova que, amb el descens de les temperatures i els treballs tècnics, han permès mantenir cotes de 20 a 70 centímetres de neu pols. A més, les previsions meteorològiques apunten que entre dijous i divendres podria haver-hi nevades febles que milloressin ‘encara més’ les condicions per a l’esquí.

Així, des de Grandvalira preveuen que el pont de Reis hi hagi un 85% de la superfície esquiable oberta, amb 160 quilòmetres oberts, 88 pistes, 61 remuntadors, i mantenint tots els sectors connectats.

D’altra banda, Grandvalira preveu acollir prop de 16.000 esquiadors diaris des del dia de Reis fins al 8 de gener.

El dia 5 Grandvalira celebrarà l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que hi aniran en una màquina ratrac a les 18.45 hores a la Pista Central del Pas de la Casa. Des de les 17 hores Grandvalira oferirà exhibicions per animar els petits mentre esperen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *