Govern i comuns presenten el nou web Agenda.ad

El ministre de Cultura, Albert Esteve, ha presentat aquesta tarda la pàgina web www.agenda.ad , acompanyat de la consellera de Cultura i Afers socials d’Encamp, Olga Moreno, en representació dels comuns, i del responsable de projectes web de Telesistemes, Roger Torné. El nou web permetrà unificar la programació cultural en un únic espai de consulta per als usuaris i, al mateix temps, millorar l’encaix i coordinació dels diferents actes en el temps. Tot això se suma a un important estalvi econòmic respecte les anteriors versions en format paper.

Concretament, el cost de manteniment de la nova agenda en format digital serà de 5.200 euros l’any dividits en vuit parts iguals entre el Govern i els set comuns, mentre que amb l’anterior agenda Un mes a Andorra el cost era de prop dels 40.000 euros l’any, que en aquest cas es distribuïen entre Govern i els comuns en funció del nombre d’exemplars distribuïts.

El ministre de Cultura ha afirmat que l’Agenda.ad suposa “una nova etapa totalment digital sobre la informació cultural andorrana” i ha destacat que aquest web neix amb l’objectiu de ser “una eina molt útil per a tothom” a l’hora de saber quina és la oferta cultural al país. Moreno ha parlat en nom de tots els comuns i ha agraït la feina feta per tots els agents implicats de l’administració central i les administracions comunals per fer possible aquest projecte.

A la presentació també han assistit, per part del Govern, la directora del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, mentre que en representació dels comuns han participat el president de la comissió de Cultura i Esports de Canillo, Alex Mitjana; la consellera de Promoció Turística d’Encamp, Noèlia Mesas; la consellera de Cultura d’Ordino, Gemma Riba; la consellera de Cultura de la Massana, Maria Pilar Gabriel; la directora de Cultura d’Andorra la Vella, Pati Bafino; la consellera de Cultura i Joventut de Sant Julià, Maria Servat; i la consellera de Cultura i Circulació d’Escaldes-Engordany, Núria Barquin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *