Nova activitat del Gastro Art. El dijous, 28 de novembre, el Museu Carmen Thyssen Andorra (MCTA) oferirà una activitat, la qual, anirà a càrrec de l’Atelier by Aitor Estela, que presentarà una variada selecció de còctels dissenyats per tal d’estimular tots els sentits. Aquesta activitat també inclourà una visita guiada a l’exposició SONS, amb un aforament limitat a 15 persones i un cost de 30 euros.
Martí Pons, responsable d’Organització i adjunt a la gerència, comenta que “a través del Gastro Art, volem crear una experiència completa on els visitants puguin gaudir de l’art i la cultura culinària, en aquest cas a través dels vins i els còctels”. Per la seva banda, Charline Bony, responsable dels projectes artístics i educatius, afegeix que “creiem que l’art i la gastronomia es complementen perfectament i aquest tipus d’experiències ens permet explorar noves formes de connectar l’art amb el públic”.
Les reserves i el pagament de les places ja es poden realitzar a través del correu reserves@mcta.ad o el telèfon 800 800.