Fronts oberts

Al Barça se li acumula la feina i cada vegada té més fronts oberts que sembla incapaç d’anar tancant amb el pas dels dies.

Amb la FIFA, que té un president corrupte, que s’aferra a la poltrona, i està perjudicant greument al futbol, no se’n surten, no tenen nassos per planta-li cara i, per exemple, no anar al mundial de Clubs en el que tothom sap que el Campió d’Europa és el cap de cartell i sense el qual el torneig es devalua totalment.

Tenim també el cas Neymar, que continua el seu curs, i ara ha sortit el de Mascherano a qui acusen d’haver defraudat un milió d’Euros, i com està el de Messi?

Això sí, a Neymar li confisquen un cotxe i al dia següent se n’ha comprat un de millor… no hi ha com no saber en què gastar-se els calers i que et sobrin.

El cavall de batalla de les passades eleccions també torna a la càrrega amb una oferta de 70 milions pel patrocini de la samarreta, deixant de banda i lliure les d’entrenament, sembla ser insuperable. Però amb quins arguments, a més dels econòmics, plantejarà aquesta opció de patrocini a l’Assemblea de compromissaris, sabent que la majoria dels socis no volem aquesta marca al pit?

Quins interessos amagats tenen per aquelles terres per fer tots els possibles perquè continuïn sent els patrocinadors?

La maleïda pretemporada per recaptar diners ens està passant factura i crec que això ja ho haurien de saber, doncs quan fan “rutes turístiques” enlloc d’entrenar i preparar la temporada, sempre cauen lesionats un grapat de jugadors.

Va caure Messi, que en té per dos mesos, i ara cau Iniesta per un mes, però és que en els poc més de dos mesos des del començament de la temporada, ja han caigut Jordi Alba, Claudio Bravo, Rafinha per sis mesos, Adriano i una altra vegada Vermaelen (per variar).

Crec que s’haurien de depurar responsabilitats i tallar algun cap, perquè l’equip està greument perjudicat per decisions econòmiques en contra de la voluntat manifesta del seu entrenador.

I no vull parlar dels arbitratges, que aquesta temporada fan pena, millor dir que la nostra defensa fa figa i la porteria realment pena, a més de no tenir banqueta com hem tingut els altres anys, perquè la veritat és que del del planter actual només Sergi Roberto i el lesionat Rafinha mereixen estar al primer equip.

Així que paciència culers, que som patidors de mena i segur que ens en sortim!

Bon cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*