França condecora Jean Michel per la seva col·laboració amb el copríncep i l’Ambaixada

L’exdegà del Col·legi d’Advocats, Jean Michel Rascagneres, ha estat condecorat per França amb la creu de l’Ordre de la legió d’honor. L’encarregat d’atorgar aquesta distinció a l’andorrà Jean Michel Rascagneres ha estat l’ambaixador francès a Andorra, Jean Pierre Berçot, que ha destacat la tasca de l’advocat en col·laboració amb les institucions franceses i en particular amb el copríncep. Per la seva banda, Rascagneres s’ha mostrar emocionat pel fet que s’hagi pensat en ell per rebre ‘la més alta condecoració francesa’.

La residència de l’Ambaixada francesa a Andorra ha acollit, aquest dijous a la tarda, l’acte de condecoració de Jean Michel Rascagneres amb la creu de l’Ordre de la legió d’honor. A l’esdeveniment hi han assistit amics i familiars de l’homenatjat, així com diverses autoritats franceses i andorranes.

L’ambaixador Jean Pierre Breçot ha volgut destacar la tasca de Rascagneres en col·laboració, tant amb l’Ambaixada com amb el copríncep. Ha indicat que el president de la República Francesa, Nicolás Sarkozy ha volgut condecorar-lo per la feina ‘remarcable’ que ha fet com a advocat, i per la defensa d’Andorra que ha dut a terme davant de tribunals internacionals. També ha reconegut la tasca de Rascagneres dins la comissió que al 1993 va elaborar un estudi sobre el projecte de constitució, i ha fet referència a qüestions com el suport que ha prestat amb assessorament a professors francesos al Principat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *