Finalitza la fase de grups de l’Europeu de bàsquet U16

Avui 27 de juliol, el pavelló de Govern ha acollit l’última jornada de la fase de grups del FIBA U16 European Championship, Division C

La jornada ha enfrontat Moldàvia – Malta (74-66), Armènia – Gales (85-53), Albània – San Marino (66-63) i Mònaco – Andorra, on la selecció nacional ha perdut 58-52

PRIMER PARTIT PERDUT DE LA U16

El seleccionador nacional U16, Xavi Luque, en finalitzar el partit declarava que, tot i què avui, a priori no semblava un rival tan complicat com els 3 previs (on Andorra havia guanyat contra pronòstic), “Mònaco té una entrenadora que tàcticament prepara molt bé tots els partits. Nosaltres no ens jugàvem res, i inconscienment això ens ha pesat”.

Malgrat la derrota, Luque valorava l’actuació dels seus jugadors en positiu, ja que “ens hem sabut adaptar al partit, a les seves diferents defenses, tot i que ens alguns moments no hem llegit bé la jugada. No hem jugat amb la mateixa intensitat que la resta de dies, però hem mantingut la nostra identitat”.

Aquest partit serveix de preparació per al de dissabte contra Gibraltar, ja que serà molt similar al disputat avui a nivell tàctic, per ser un equip que defensarà zona tot el partit.

La jornada de descans de demà servirà per a preparar millor el partit de dissabte i corregir els errors d’avui per a fer un millor partit dissabte i recuperar la intensitat de joc.

El millor de la nova selecció, on 8 dels 12 seleccionats és el primer cop que disputen competició internacional “és el seu esperit, les seves ganes, la seva fe. Creuen en el que fan”, segons paraules de l’entrenador nacional després de 4 partits.

La fase classificatòria ha acabat amb Armènia (8 punts) i Gibraltar (7) com a primeres del grup A i amb Azerbaidjan (7) i Andorra (6) encapçalant el grup B.

FAB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *