Fi de l’edició impresa de Fòrum.ad

Després de poc més d’un any de la segona etapa de Fòrum.ad, l’empresa editora ha decidit apostar fort per les noves tecnologies. A partir del proper mes de novembre, l’edició digital vol ser capdavantera de la informació i consolidar-se com una de les pàgines web de referència de les notícies d’Andorra. A partir d’aquesta data, l’edició impresa deixarà d’existir i l’esforç empresarial se centrarà en la versió digital a www.forum.ad.

Aquesta decisió no és només motivada per la perspectiva de futur que obre la informació via internet, sinó també causada per la greu crisi que travessa el sector publicitari i que fa difícilment rendibles els mitjans sobre paper. Tot això, agreujat amb el poc suport institucional, per no dir nul, que es dóna als mitjans de comunicació amb l’excusa de la crisi econòmica, quan el cert és s’estan gastant quantitats importants a fer-se autobombo de les seves actuacions a través de butlletins, tríptics, etc.

Els esforços esmerçats fins el moment en aquesta edició que teniu a les mans se centraran a partir d’ara a donar més fluïdesa i vida a la nostra web. Les entrevistes, opinions, videoreportatges, seran actualitzats diàriament, oferint al lector una immediatesa que fins ara no existeix al nostre país.

Els darrers 30 dies la nostra web ha rebut prop de 80.000 visitants i ha estat triada per la Generalitat de Catalunya, i gràcies a la certificació d’aquestes dades, com a plataforma per a difondre dues campanyes diferents. L’impacte de les publicitats és immediat i molt més econòmic, cosa que el fa un mitjà molt més rendible per als anunciants. Les estadístiques assenyalen també que actualment hi ha un mínim de 1.200 persones diàries que es connecten des d’ordinadors diferents i que s’ha arribat a puntes de prop de 5.000 en un sol dia. El grup del FaceBook també està en 5.000 membres actius, molts dels quals comenten les notícies que els fem arribar.

Esperem que la confiança que els anunciants i els lectors de l’edició en paper ens han demostrat en aquest temps segueixi en aquesta nova etapa i les xifres que ara presentem orgullosos siguin d’aquí a poc temps una mera anècdota.

Ens retrobem a www.forum.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *