Festival de Folklore a la sala del Prat del Roure aquest dissabte

Amb motiu del 16é aniversari del Grup de Folklore de la Casa de Portugal, tindrà lloc a la sala del Prat del Roure, dissabte 28 d’abril, a partir de les 22 hores, un Festival de Folklore amb les agrupacions: Grup de Folklore de la Casa de Portugal. Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i Rancho Folklorico União Portuguesa da Casa do Benfica.

La trobada cultural compta amb la col·laboració de Comú d’Escaldes-Engordany, l’entrada és gratuïta i s’iniciarà amb l’oferta d’obsequis per part del grup amfitrió als grups i personalitats convidades, seguint-se els balls folklòrics de Portugal i Andorra.

El Grup de Folklore de la Casa de Portugal va ser creat l’1 de maig de 1996, presenta els cants i balls tradicionals de la regió nord de Portugal i està integrat per 60 membres. Referent del folklore portuguès al Principat, participa activament en les activitats cultural del país i va presentar el seu folklore a Espanya, França, Portugal, Suïssa, Mònaco i Luxemburg. Posseeïx dos treballs discogràfics i des de 2006 promou el cant de les Janeiras al Principat.

(Foto: G.F. Casa de Portugal)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *