Èxit de participació al taller d’escriptura de la Massana

Ahir al vespre va començar el taller d’escriptura de relats, novel·les i guions, organitzat pel Comú de la Massana i impartit pels escriptors Ricard de la Casa i Lucrezia García. El curs es realitza a la Biblioteca Comunal cada dimarts, del 24 d’abril al 19 de juny. Les places estan limitades a dotze persones ja que es tracta “d’un curset molt pràctic i amb més persones no seria operatiu”, explica Ricard de la Casa, autor de Més enllà de l’equació QWR i “Sota Pressió”.

La primera sessió va començar amb un repàs als estils literaris i amb una introducció sobre el procés creatiu. Els alumnes ja van sortir amb “deures” per la pròxima classe. De fet, la comunicació entre els professors i els alumnes serà constant durant tota la setmana via internet per aprofundir en el temari i seguir l’evolució personal de cadascú . “La idea és que tots participin i llegeixen el que fan la resta de companys. D’aquesta manera augmentarem -i polirem- el sentit crític i entre tots ens ajudarem a millorar com a escriptors”.

De la Casa se centra en la novel·la i en el relat, mentre que Lucrezia Garcia Mameghani, autora de 9 mundos, el orígen explicarà les tècniques per elaborar un guió.

En total seran vuit sessions, en què es tractaran els gèneres creatius, la construcció i els elements de l’obra, les descripcions i diàlegs, els errors més comuns, l’estructura dels guions i també es donaran consells pràctics per tirar endavant una obra literària.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *