Exercicis amb banda elàstica

Segons els especialistes en forma física, a través de l’exercici de la musculatura s’accelera el metabolisme, amb la qual cosa es cremen més greixos. Per això, l’exercici modela la figura. Si voleu cremar greixos, entreneu cada dia durant 15 minuts, repetint cadascun dels exercicis següents 15 vegades.

• Poseu els peus sobre els extrems de la banda elàstica amb els genolls flexionats, tenseu la banda i abaixeu les espatlles. Estireu la banda fins que els braços estiguin estesos. Torneu lentament a la posició inicial.

• Un peu avançat subjecta la banda mentre els extrems us emboliquen les mans. Estireu els braços cap amunt fins a formar una U. Torneu lentament a la posició inicial.

• Poseu els peus sobre la banda en línia amb les espatlles, passeu-la per la part exterior dels malucs i creueu-la. Empenyeu-la lleugerament amb les cames cap enfora. Pugeu els braços des del centre del cos fins a fora. Torneu-los a portar al centre.

• Separeu lleugerament les cames amb els genolls flexionats. Estireu el braç dret cap al costat. Estireu amb la mà esquerra cap a l’espatlla esquerra i torneu-hi. Canvieu de costat.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *