Pocs dies abans de la celebració de la 32a Mostra Gastronòmica d’Andorra i el Saló Gourmet, aquest cap de setmana a Ordino, les més de 250 entrades que es van posar a la venda per al dinar de diumenge estan gairebé esgotades i també les d’alguns tallers i tastos del saló Ordino Gourmet que es faran a la sala La Buna. Com altres anys, el públic ha preferit la venda anticipada amb un descompte de 5 euros sobre el preu de 45 € el mateix dia.
Els tallers infantils de diumenge al matí ja estan complets i encara queden entrades per als de dissabte, tot i que per la demostració del cuiner emergent, Sergi Simó, estan a punt d’esgotar-se.
El Gastrolab començarà dissabte a les 12 h precisament amb la demostració de Sergi Simó i a les 13 h serà el torn de Maria Álvarez, cap de cuina del restaurant Ibaya. A la tarda continuarà l’activitat amb un tast de formatges de l’Oliva d’Oliana a les 16 h, un de confitures de Cal Senzill a les 17 h, un altre d’embotits de la mà de Xolís d’Adons a les 18 h. La jornada acabarà amb un tast de vins amb el sommelier Joan Llorach de Pla de Morei a les 19 h.
Els tallers infantils de diumenge aniran a càrrec dels alumnes del Lycée Comte de Foix. El taller de salat es farà a les 10.30 h i els de dolç serà a les 11.45 h.
Totes aquestes activitats aquest any tenen un preu simbòlic de 2 € que es destinaran a Creu Roja Andorrana.
Les entrades encara disponibles es poden adquirir al portal https://comuordino.4tickets.es.