Encamp celebra la 25a Festa culinària de l’APAE

La  sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp acollirà el pròxim 11 de novembre, a partir de les 18 hores, la 25a edició de la festa culinària de lʼAPAE.

La temàtica central dʼaquesta edició seran les receptes a base de bacallà com a ingredient principal, ja sigui esqueixat, confitat, fregit, gratinat, al forn o bullit. Aquests plats entraran a concurs en la categoria dʼadults (persones de més de 14 anys), on sʼatorgaran quatre premis, al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

Dʼaltra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos amb decoració a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents, les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació dʼingredients.

El programa d’activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores els participants podran gaudir d’una actuació de l’Esbart Sant Romà d’Encamp. Tot seguit, a les 20 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i enguany, com a novetat, i per celebrar la 25a edició de la Festa culinària, el sopar serà ofert per Rebost del Padrí. La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *