Els veïns d’Escaldes no tindran aigua fins a aquesta tarda

aigua-escaldesL’empresa subiministradora de l’aigua a Escaldes-Engordany, CAPESA, preveu que el tall finalitzi a mitja tarda, un cop s’hagin netejat tots els filtres. 

L’aigua va començar a sortir molt tèrbola cap a les 17.30h i la situació va obligar a tallar el subministrament sobre les 20h per començar la neteja dels filtres. Durant aquest matí tècnics de l’empresa i geòlegs s’estan desplaçant a la Vall del Madriu, ja que tot apunta que la situació s’ha produït a causa d’una esllavissada a la zona.  

El tall en el subministrament no està afectant l’hospital, que té dipòstits propis.

10 comentaris

 1. Hores d’ara, tot Andorra està a l’espera de les declaracions del Sr. Eduard L. Mirmi. Tenin espectacle garantit a aquesta setmana. Pasen señores!!!, Bienvenidos al espectáculo!!!

 2. Acció del Partit Lliberal (presidència Capesa) contra DA del comu d’Escaldes per fer perdre vots?.
  Qui gestiona l’aigua no es el comu, es Capesa. Potser fora hora de nacionaitzar aquest servei. VOLEM AIGUA POTABLE A LES CASES ENCARA QUE PLOGUI.

 3. 3-11-2015. Una altre cop sense aigua a escaldes. Cap avis a les webs del comu i de capesa. Pot ser estan molt enfeinats amb el benestar d’uns pocs pels propers quatrea anys? Previsió zero, com sempre. Protecció Civil no diu res.

 4. 2 dia sense aigua
  estic una mica farta
  no tinc aigua ni a casa ni a la feina

 5. Son les 21h00 i no aigua ! Vergonyos!

 6. Sempre es la mateixa historia. Cada vegada que plou l’aigua bruta, ja fot anys d’això i el mandamàs segueix sent el mateix. Potser a més de canviar els filtres caldria que canviessin el gestor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *