“Els dolents de Shakespeare” de Manel Barceló al Teatre Comunal dijous vinent

El vinent dijous, 3 de maig, a les 21.30 hores, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella s’hi representarà la darrera funció de la 40a Temporada de Teatre, amb la presentació de l’obra “Els dolents de Shakespeare”, interpretada per l’actor Manel Barceló.

Aquest serà el tercer espectacle de la Temporada de Teatre a Andorra la Vella, després que el mes de març es presentés l’obra teatral “30/40 Livingston” de Sergi López i Jorge Picó i l’abril, l’espectacle de prestidigitació i il·lusionisme “Andorra la Vella té Màgia” de Joaquín Matas.

“Els dolents de Shakespeare” és una comèdia fantàstica en la qual Steven Berkoff explica al públic com es “colen” les persones dolentes en les nostres vides, com les admirem i com ens agraden.

Manel Barceló serà Iago, Ricard III, els Macbeth, Shylock, Hamlet, Oberon… Un actor temptat pels malvats, un actor que ha de voler lluitar, alhora, al costat i contra els dolents, i que entrarà en uns personatges dels quals costa molt sortir-ne.

El mestre Barceló torna per tercera vegada al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, després que el veiéssim l’any 2000 amb “La Tigressa” i el 2003 amb “Shylock”.

“Shakespeare’s villains”

Autor: Steven Berkoff

Direcció: Ramon Simó

Intèrpret: Manel Barceló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *