El River fa la feina i avui pot ser equip ACB

river2El River Andorra va fer ahir el penúltim pas cap a l’ACB, després de superar el Leyma Corunya al Poliesportiu per 79 a 62, en un partit que els de Joan Peñarroya van dominar des de l’inici gràcies a una defensa intensa i exemplar, com també ho va ser l’afició, que va fer de la grada una autèntica olla a pressió.

El partit va arrencar amb un parcial de sortida de 9 a 0 per als andorrans, que, tot i la manca de fluïdesa en l’atac i d’encert en el llançament, dominaven per 18 a 9 al final del primer quart. Asier i Eric van ampliar les diferències a l’inici del segon amb dos triples consecutius i l’avantatge es va ampliar fins als 17 punts amb què es va arribar de renda al descans, 38 a 21.

En el tercer quart es va produir la reacció del Leyma Corunya, amb un parcial de 0 a 7 que els va acostar a 12 punts, la mateixa diferència amb què es va arribar al darrer quart, 51 a 39. Els jugadors més determinants van fer aleshores un pas endavant. Els 11 rebots de Jordi Trias i un Shaun Green espectacular en atac i defensa, amb 19 punts i 6 rebots, van acabar de donar la tranquil·litat a l´equip andorrà, que va acabar imposant-se de 17 punts.

Amb la feina feta al Poliesportiu, el River Andorra podria ser equip ACB aquesta nit si el Palència perd a la pista del Breogan de Lugo. Si no és així, només necessitarà una victòria més en el camí cap a la millor Lliga d´Europa. La festa grossa espera divendres vinent al Poliesportiu, en el penúltim partit de la fase regular davant del Planasa Navarra.