El Rallye des Princesses culmina a Andorra una edició inoblidable

Vehicles participants al Rallye des Princesses (ACA CLUB Esportiva)
Vehicles participants al Rallye des Princesses (ACA CLUB Esportiva)

El Rallye des Princesses ‘Richard Mille’ ha finalitzat la seva 23a edició al Principat d’Andorra. Aquesta edició, descrita ahir dijous com a “magnifique” per part de l’organitzador Patrick Peter – mateix ànima màter del Tour Auto -, ha posat punt final de la part esportiva al Coll d’Ordino, mentre que Soldeu va acollir el final de prova.

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA CLUB) i ACA Esportiva, juntament amb Andorra Turisme i Andorra Business, en col·laboració amb els comuns de Canillo i Ordino han decidit que aquesta prova arribi per primera vegada al país. 

ACA CLUB Esportiva, divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, ha estat responsable del desenvolupament d’aquesta prova femenina especial en carretera tancada, amb prop de 50 comissaris oficials mobilitzats. En finalitzar el tram totes les participants s’han dirigit a Soldeu, Canillo, configurant un parc multitudinari que ha estat visitat per una gran quantitat d’aficionats. Tots han pogut admirar i fotografiar els cotxes i també parlar amb les pilots i copilots. 

Després d’un viatge de 1.600 km que va finalitzar al Principat, l’equip número 5 Stéphanie Brandys i Laure De Carrière van guanyar l’esdeveniment d’aquest any amb un Porsche 356. El duo va acabar als peus del podi a l’edició 2023. Nathalie Payelle i Elisa-Noemie Laurent van quedar segones amb el Triumph TR6. Finalment, el tercer lloc va ser per a Véronique Lagache i Anne Sampeur amb un Porsche 911.

Durant l’atenció als mitjans de comunicació, el ministre de Turisme i Comerç del Govern d’Andorra, Jordi Torres Falcó va manifestar que: «És una prova molt coneguda a França; que faci parada a Andorra ens permet acostar-nos i posicionar-nos entre el sector més prèmium francès perquè vinguin i pernoctin al nostre país».

Per la seva banda, Enric Tarrado Vives, president de l’Automòbil Club d’Andorra va explicar que: «aquesta iniciativa de l’ACA està estretament lligada amb l’objectiu d’internacionalitzar Andorra mitjançant l’esport del motor. Avui estem acollint un ral·li magnífic, una prova única. Un total de 60 cotxes que han recorregut França de nord a sud portant el nom del nostre país, i tot plegat, acollim la prova final esportiva, la darrera etapa i el final de ral·li ».

[do_widget id=category-posts-pro-64]