El PS pregunta sobre les causes de l’increment de les tarifes del carnet de transport escolar

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura una pregunta amb caràcter d’urgència per ser resposta en la sessió del Consell General d’aquest dijous. Els socialdemòcrates pregunten al Govern quin és el motiu pel qual s’han incrementat un 12% les tarifes de preus del carnet de transport escolar per als alumnes d’ensenyament de maternal, primera ensenyança, segona ensenyança i batxillerat. D’altra banda, el grup parlamentari demòcrata també ha entrat a tràmit una pregunta per saber quines actuacions s’han fet fins a la data per posar en marxa la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns. Així apareix publicat al Butlletí del Consell General.

Els demòcrates també volen saber com està formada l’assemblea general de la Societat, com ha quedat format el consell d’administració i quins són els passos següents que s’hauran de fer a curt i mig termini. Aquestes dues preguntes s’afegeixen a les altres deu previstes en l’ordre del dia de la sessió de control a l’Executiu del Consell General d’aquest dijous. Una sessió que, a part de les preguntes orals, també debatrà la presa en consideració de la proposició de llei sobre la nacionalitat presentada pel PS, entre d’altres qüestions.

D’altra banda, el Butlletí també ha publicat l’admissió a tràmit de tres proposicions de llei, dues presentades pels cònsols dels set comuns i una pel grup parlamentari socialdemòcrata. Els mandataris comunals van entrar a tràmit la proposició de modificació de la Llei de finances públiques i la de modificació de la Llei de bases de l’ordenament tributari. Pel que fa als socialdemòcrates, van presentar la proposició de llei de suspensió de l’actualització o la revisió a l’alça de les comissions bancàries per pagaments efectuats amb targetes de crèdit electròniques. A partir d’ara s’obre el termini perquè el Govern emeti el seu criteri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *