El PS pregunta per la promoció que es farà amb la Copa del Món d’Esquí

El conseller general David Rios del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) ha entrat a sindicatura tres preguntes sobre les accions promocionals de Govern i d’Andorra Turisme relacionades amb la copa del món d’esquí.

Com és sabut els dies 11 i 12 de febrer es disputarà a GrandValira la copa de món femenina d’esquí. Serà un gran esdeveniment seguit a nivell mundial. A banda que s’espera una gran afluència de visitants relacionats directament amb l’esdeveniment (personal dels diferents equips, tècnics, periodistes i seguidors). Aquests visitants però estaran al país únicament mentre duri la competició.

S’està ja desenvolupant una campanya de promoció directament relacionada amb l’esdeveniment promoguda per GrandValira, per la qual cosa es vol saber si hi ha prevista alguna altra campanya paral·lela promoguda per Andorra Turisme per atraure nous visitants i per promocionar Andorra aprofitant aquest esdeveniment.

Tot i que Andorra Turisme és partner institucional de l’esdeveniment, el Grup parlamentari socialdemòcrata pregunta al Govern si ha previst, el Govern o Andorra Turisme, algun tipus de campanya de promoció paral·lela a la del propi campionat del món i destinada als visitants relacionats directament amb l’esdeveniment (personal dels diferents equips, tècnics, periodistes, i seguidors.

També es vol saber si el Govern o Andorra Turisme han preparat algun tipus de campanya de promoció paral·lela a la del propi campionat del món per atreure visitants a Andorra específicament abans, durant o després de l’esdeveniment.

Les tres preguntes formulades hauran de ser respostes per escrit pel Govern.

Text: PS

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *