El Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany s’estrena com a nou emplaçament repartint 1.200 racions d’escudella


La celebració de la tradicional escudella de Sant Antoni a Escaldes-Engordany ha comptat enguany amb un nou emplaçament: el Parc de la Mola. Segons ha explicat la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, es tracta ‘d’un lloc emblemàtic’ ja que fa anys s’hi celebrava la matança del porc i en l’actualitat és on es fa l’arrossada popular pel Dia de la Parròquia. Marín també ha assegurat que es tracta d’una zona de fàcil accés.

L’elaboració de l’escudella escaldenca ha anat a càrrec de l’empresa especialitzada Treball de Qualitat, el gerent de la qual és Francesc Medina. Des de les cinc de la matinada han estat preparant la vianda i fent bullir les olles, un temps de cocció que conjuntament amb la carn del país utilitzada ‘donen el bon gust a l’escudella’. En total han fet 1.200 racions i s’han exhaurit totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *