El MoraBanc reacciona tard i encaixa la quarta derrota consecutiva a Màlaga 82 a 71

Més enllà de la derrota en una de les pistes més complicades de la Lliga Endesa, l’equip de Joan Peñarroya no ha mostrat símptomes de recuperació, amb l’excepció del darrer quart.

El MoraBanc ha sumat aquesta tarda la quarta derrota consecutiva a la pista de l’Unicaja Màlaga, per 82 a 71 i ha repetit la imatge d’equip vulnerable i sense confiança de les darreres jornades.

Després d’un primer quart en què els andorrans han estat capaços de reaccionar a un parcial d’11-0 dels malaguenys, l’equip ha perdut intensitat al segon quart i l’Unicaja ha arribat al descans amb una diferència de 16 punts (46-30), fruit sobretot d’un domini aclaparador en el rebot, amb 24 dels malaguenys per només 6 del MoraBanc.

L’Unicaja ha arribat a dominar de 20 punts al tercer quart, però el MoraBanc ha reaccionat en el tram final de partit, liderat per l’austríac Thomas Schreiner, i s’ha acostat a només 9 (71-62). La reacció, però, ha arribat massa tard i l’Unicaja no ha deixat escapar la victòria.

Víctor Sada ha estat avui el sacrificat per Joan Peñarroya i només ha estat 5 minuts en pista. El georgià Shermadini, de la seva banda, no ha anotat cap punt en els 17 minuts que ha disputat. L’equip visitarà el proper cap de setmana la pista de l’Herbalife Gran Canària.