El MoraBanc Andorra segueix de festa (77-85)

L’equip del Principat ha començat la segona volta sumant la novena victòria de la temporada (9-9), tercera fora de casa, gràcies a un parcial final de 5-13. Jaka Blazic i Moussa Diagné els millors del quadre andorrà amb un 18 de valoració. Jaime Fernández màxim anotador amb 22 punts

Després de tancar la primera volta derrotant al Barça Lassa (102-92), el MoraBanc Andorra ha estat capaç de començar la segona guanyant per primera vegada en el Fernando Martín davant un Montakit Fuenlabrada, quart classificat i cap de sèrie a la Copa, que és sens dubte l’equip revelació del curs. Fins a dia d’avui nomès havia perdut un partit de local

L’enfrontament ha començat amb dos equips prioritzant el treball defensiu, sense precipitar-se i evitant al màxim els errors. Igualtat al final del primer quart (16-16). Amb el pas dels minuts el MoraBanc Andorra s’ha anat fent l’amo del partit. Jugant amb ofici, concentració, amb cap, tancant els rebots defensius, i amb encert exterior (4/6 en triples), l’equip de Joan Peñarroya ha arribat a tenir una màxima diferència de nou punts (29-38) contra un Montakit Fuenlabrada incòmode a la pista que vivia exclusivament del triple (6/15). A destacar el 3/4 de Paco Cruz amb 13 punts al descans (32-40)

En la segona part el conjunt madrileny, a remolc tot el partit, s’ha vist obligat a pujar línies però el MoraBanc Andorra ha seguit dominant la situació arribant a tenir una màxima de dotze punts (47-59) davant un Montakit Fuenlabrada que ha seguit oferint molt pocs arguments ofensius. 49-59 al final del tercer quart. Deu punts de diferència que s’han convertit en tretze, la màxima en tot el partit (53-66) a sis minuts del final. Quan semblava que el MoraBanc Andorra podia tancar el partit, ha arribat la reacció local amb un 19-6 de parcial que ha deixat un 72-72 a dos minuts per al final. Amb els locals crescuts i el MoraBanc contra les cordes, l’equip de Joan Peñarroya ha sabut patir i tancar una més que merescuda i meritòria victòria gràcies a un 5-13 de parcial final. (77-85). Chistian Eyenga, MVP del partit amb un 24 de valoració, ha acabat perdent els papers fent una perillosa falta antiesportiva a Jaka Blazic.

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar dissabte que ve, a la Bombonera, davant el Reial Madrid (19h), en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad